![]() |
|
![]() |
#1 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Αττική
|
![]()
Από την αναζήτηση μου για την αγορά δέντρων εκτός των συνηθισμένων σημειών, έχω βρει μία πολύ αξιόλογη και εμπιστοσύνης ημιεπαγγελματική επαφή (για αυτό και δεν δημοσιεύω τα στοιχεία) στην Ιταλία που διαθέτει πολύ αξιόλογα μεσογειακά γιαμαντόρι (ελιές, σχοίνους, κέδρους, φυλίκια, θυμάρια, δενδρολίβανα, κλπ.) και με πολύ καλή σχέση ποιότητας -τιμής.
Πιστεύω ότι με ένα προϋπολογισμό από 200-300 ευρώ (+ μτφ) μπορεί να αποκτηθεί ένα υλικό με προοπτικές για παρα πολύ καλό μπονσάι. Την επαφή αυτή την έχω ελέγξει μία φορά και είμαι 1000% ευχαριστημένος. Αν κάποιος ενδιαφέρετε σοβαρά, ας μου στείλει πμ να του δώσω τα στοιχεία. Θ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Καλησπέρα Θεόφιλε!
Οι τιμές είναι στα επίπεδα του Andrea? Για να σχηματίσω μια ιδέα.... Ευχαριστώ
![]() |
#3 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Εκτιμω οτι μπορει να ειναι και καλυτερες.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Παλιός
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Χρήστο, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά θα πρότεινα να σου στείλω τα στοιχεία του για απευθείας επικοινωνία. Στο βαθμό που θεωρούμαι αξιόπιστος, πιστεύω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον τόσο για το τι έχει τώρα διαθέσιμο αλλά και για το μέλλον.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Παλιός
Περιοχή: Axarnai
|
![]()
Θεφιλε καλησπερα , θα με ενδιεφερε να ριξω μια ματια , αν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου σε παρακαλω τα στοιχεια .
![]() |
#7 | |
Παλιός
|
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σε κάθε περίπτωση, θα μ'ενδιέφερε, και ειδικά μια και μιλάμε για αμιγώς μεσογειακά είδη. Μένω υπόχρεος... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Έναν σχοινο παρακαλώ...
![]() |
#9 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Εσυ να με παρεις τηλεφωνο
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Υπάρχει κάποιος από όσους επικοινώνησαν με τον Ιταλό, ο οποίος να έλαβε απάντηση και φωτογραφίες των διαθέσιμων δένδρων?
Διότι εγώ απέτυχα.... Έχω στείλει το email δις (μήπως και δεν έλαβε το πρώτο) αλλά μέχρι στιγμής... τίποτε.
![]() |
#11 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Εγω! :-)))
Αλεξ, θα προτεινα το εξης: ακριβως επειδη δεν ειναι επαγγελματιας προφανωσ δεν εχει την δεουσα οργανωση να ανταποκρινεται οπως θα επρεπε ειτε απο αποψη συνεπειας ειτε απο αποψη ποιοτητας φωτογραφιων, ποσο μαλλον οταν μπορει να εχει δεκτει μηνυματα απο δεκα διαφορετικα ατομα απο εδω ταυτοχρονα. Προσωπικα δεν εχω προβλημα για τα παραπανω, αρκει να αντισταθμιζεται απο καλες τιμες, ποιοτητα και υγεια δεντρων και προσεκτικο πακεταρισμα. Πρακτικα θα προτεινα: 1) υπομονη :-) 2) αν καποια/ος πραγματικα ενδιαφερεται αμεσα για αγορα δεντρου ας το γραψει εδω και θα του στειλω μαιλ υπενθυμισης/ πρηξιματος. 3) διερευνηση αλλων εναλλακτικων (για αυτο αλλωστε οτι βρισκω τα δημοσιοποιω στο φορουμ). Να σημειωσω οτι απλα ενημερωνω, δεν ειμαι αντιπροσωπος του, δεν εχω κερδος και δεν αποδεχομαι ευθυνη για τυχον αστοχιες. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Αλεξ, επικοινωνησα και εκτιμω οτι υπσρχει καποιο θεμα με το μαιλ σου.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Περιοχή: pallini athens
|
![]()
Νομιζω Θεοφιλε οτι δεν ειναι κακο ν αναφερεις το ονομα του μιας και στο facebook ανεβαζει συνεχεια δενδρα.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
Περιοχή: Θεσσαλονικη
|
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Θοδωρη λεγεται stefano pinna και ειναι προσβασιμος μεσω fb. Αν θες λες οτι γνωριζομαστε.
Επισης αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο (πολυ η λιγο) μπορω να σε κατευθυνω. Θεοφιλος |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γιουνίπεροι σεμι-γιαμαντόρι | Chef | Ρωτήστε μας | 17 | 03-12-17 17:26 |
Βελανιδιά απο Ιταλία . | φώτης | Ρωτήστε μας | 12 | 28-11-11 14:24 |
Σχοίνος γιαμαντόρι | tsiou | Ρωτήστε μας | 10 | 10-01-11 21:25 |
Λίστα με φωτογραφίες διαφόρων ειδών (Ιταλία) | elsa | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 1 | 08-03-10 10:24 |