![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΦΥΛΛΑ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΤΟ ΠΟΤΙΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΑΛΑ ΥΓΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΕΝΑ "ΣΚΟΥΛΙΚΙ'' 3 CM ΣΑΝ 40ΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ POT.ΜΕΝΩ ΧΟΡΤΙΑΤΗ-ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΝΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Θα έλεγα με επιφύλαξη ότι είναι ilex crenata και με σιγουριά ότι το σαπισε το καθημερινό πότισμα και η τοποθέτησή του εντός του σπιτιού. Μπορεί να του έδωσες και πολύ λίπασμα
![]() |
#3 |
Member
Περιοχή: Athens
|
![]()
Καλημέρα και από εμένα!!Αν και νέος,επειδή την έχω πάθει έτσι,μην το ποτίζεις κάθε μέρα,άστο να στεγνώσει λίγο και βγάλτο κάπου έξω,να παίρνει φως της ημέρας!Αλλά λίγο ήρεμα με το νερό,από τις φωτογραφίες κάνει μπάμ η υγρασία!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Παλιός
Περιοχή: Καβάλα
|
![]()
Ναι. Πολύ νερό και πολύ λίπασμα. Προσοχή στη δοσολογία!
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Παράθεση:
Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ -1 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Αν το σάπισμα έχει προχωρήσει δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο απο το να το αφήνεις να στεγνώνει πριν τα ποτίσματα και να περιμένεις μήπως και ανακάμψει - δύσκολο το βλέπω αυτό χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω
![]() |
#7 |
Member
Περιοχή: Athens
|
![]()
Θερμοκρασία στους -1;;Βάλτο σε έναν εσωτερικό χώρο που να έχει φώς αλλά να μην το χτυπάει κάποιο ρεύμα ή Air Condition και μην το ποτίζεις!Ποτέ δεν ξέρεις!Αν δεν τα καταφέρει να πας να πάρεις μια φτελιά που είναι σκυλί,όπως πήρα και εγώ που είμαι αρχάριος!Αν πάλι τα καταφέρει..φτιάξε ένα θερμοκηπιάκι με ξυλάκια και διάφανο μουςαμά να γουςτάρεις!!!Το ίδιο έκανα και εγώ!Λάθη όλοι κάνουμε,αλλιώς δε μαθαίνεις!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Παράθεση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση Εντομου... | mybonsai | Ασθένειες και προβλήματα | 7 | 13-05-15 21:58 |
αναγνωριση μπονσαι | kalami12 | Αναγνώριση ειδών δένδρων | 2 | 30-11-13 15:18 |
Αναγνωριση παχυφυτου | dfray87 | Αλλα φυτά | 19 | 29-09-12 11:01 |
ΠΤΩΣΗ ΦΥΛΛΩΝ | ΡΕΝΑ | Ρωτήστε μας | 1 | 12-03-12 21:41 |
Αναγνωριση ειδους!!! | Νitro1981 | Ρωτήστε μας | 5 | 30-08-11 16:07 |