![]() |
|
![]() |
#31 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
το καναμε χαλια το topic, τελος παντων, κιουρτος ειναι ενα πλεγμα μεταλλικο σε σχημα καλαθιου για ψαρεμα, βαζεις δολωμα μεσα και μπαινουν τα ψαρια απο πανω και επειδη ως γνωστον δεν μπορουν να κολυμπησουν προς τα πανω, παγιδευονται και τραβας μετα το καλαθι και ειναι ΓΕΜΑΤΟ ψαρια....αυτο στην θεωρια, γιατι στην πραξη, ψαρευα το Πασχα 5 ημερες στην Κεα και δεν μπηκε ουτε λεπι....μπηκε ομως ενα χταποδι κανα κιλο το οποιο το τσακωσα το κακομοιρο και το φαγαμε....γαβρε θα σου στειλω μειλ να με ενημερωσεις γιατι ειναι πρωτη φορα που εχω τον κιουρτο και θελω συμβουλες...
![]() |
#32 |
Παλιός
Περιοχή: Deutschland
|
![]()
Το ξερω το Κιουρτο παλια εριχνε ο πατερας μου με την βαρκα σε δυο τρια μερη
απο τι θυμαμαι γιατι ειμουν παιδι,βγαζαμε σπαρους αλλα μπορει να μπουν μεγαλα καβουρια και να σου φανε τα μισα ψαρια αν μεινει αρκετα μεσα.Παντως για το χταποδι ηταν οτι καλυτερο που εβγαλες.Χταποδια τελη Αυγουστου με Σεπτεμβρη τραβιουνται στα ρηχα για να ζευγαρωσουν,στην Χαλκιδικι βγαζω πολλα οταν..................κατεβαινω,Αφου το ξεσκισαμε το τοπικ να πουμε και καμια ιστορια. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]()
Συνταγή για χταποδάκι ξυδάτο θέλετε?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]() ![]() (για πε ομως)
![]() |
#35 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Θα αρχισω να ξηλωνω βαθμοφορους μου φαινεται...
![]() ![]() (Χταποδακι ξυδατο ειναι το αγαπημενο μου.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]()
Σας ετοιμάζω όπου νά 'ναι τη συνταγή... στα ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!!!
(τα θέλω τα γαλόνια μου Δάσκαλε... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
δασκαλε που διδασκες......!!!
![]()
![]() |
#38 |
Παλιός
Περιοχή: mykonos
|
![]()
Παιδιά όποιος θέλει χταπόδια κατα αύγουστο μεριά, κάτω απ το σπίτι μου όσα θέλετε, κ ουζάκι στην αυλή μου.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Παλιός
Περιοχή: 刀ノζԾ丂ノム (Cyprus)
|
![]()
Βρήκα τυχαία σήμερα αυτό... (PlantWatcher λέγεται αν θέλετε να το ψάξετε)
Πως το βλέπετε; Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα τεχνολογία... Όπως πάντα βέβαια θα πρέπει να είναι προσωρινό και να βεβαιωθούμε οτι δουλεύει καλά πρώτα. (Ναι ξέρω ότι αν έχεις πολλά μπονσάι θα ξυλωθείς αλλά τι να κάνουμε.. εμείς 2 έχουμε μόνο ![]() Βέβαια για τα μπονσάι το small (280) μοντέλο θα ήταν καλό... αλλά δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά... στο eBay βρήκα καλές τιμές (και με δυνατότητα Best Offer) για το medium (680), αλλά δεν νομίζω να χωράει στα pots τον μπονσάι...
![]() |
#40 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Αυτα ειναι καλα για γλαστρες κλασικες, αλλα για μπονσαι δεν ειναι και οτι καλυτερο....
Θα μου πεις τωρα, για δυο φυτα τι να κανεις.... Ειναι ζητημα, αλλα απο δω και περα, τον χειμωνα δεν θελουν καθε μερα νερο, οποτε μπορεις να τα παρακολουθεις... |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Senior Member
Περιοχή: Ρέθυμνο
|
![]()
Γειά σας!!!
Θα προτείνω τους προγραμματιστές της Calcon που τους χρησιμοποιώ 10 χρόνια περίππου σε μικρούς και μεγάλους κήπους και τους βρίσκώ πολύ αξιόπιστους. Το κόστος αγοράς είναι το ίδιο με τους Gardena αλλα εγω τουλάχιστον εχω μεινει πιο ευχαριστημένος με τους Calcon. Τωρα οσων αφορά με τα μπεκάκια μπορεί κάποιος να τοποθετήσει ρυθμιζόμενα μπεκάκια ψεκασμού σε κάθε γλάστρα οπου θα εχει την δυνατότητα ρύθμισης ξεχωριστα σε κάθε φυτό. Μια άλλη λύση ειναι χωρίσουμε το δύκτιο σε 2 ή 3 τμήματα με βάνα σε κάθε τμήμα, μετράμε πόσο νερό πέφτει ανα λεπτό και ρυθμίζουμε το κάθε τμήμα ανάλογα με τις ανάγκες μας. Επίσης βρίσκουμε και μικρά βανάκια που μπαίνουν στο μακαρονάκι που πηγαίνει στο μπέκακι και μπορούμε να ρυθμίσουμε και απο εκει την ποσότητα να νερού που ψεκάζει. Όπως και να έχει έχουν βγεί και προγραμματιστές που εχουν και αισθητήρες υγρασίας οπου μεταβάλουν αυτόματα το πρόγραμμα ποτίσματος ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματο ποτισμα | johnb | Το πότισμα | 35 | 12-05-12 16:39 |
ΔΙΑΓΝΩΣΗ: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΟΤΙΣΜΑ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑ ;;; | Plot | Ασθένειες και προβλήματα | 30 | 04-08-10 22:34 |
Αυτοματο ποτισμα 20-40 μερες... | mixanobios | Το πότισμα | 8 | 05-05-09 17:56 |
Lidl και αυτοματο ποτισμα | mixanobios | Το πότισμα | 2 | 03-05-09 11:48 |
Ποτισμα | mybonsai | Το πότισμα | 0 | 05-04-09 17:26 |