![]() |
|
![]() |
#1 |
Member
Περιοχή: Arta Hagen Germany
|
![]()
Για σας,
θέλω να σας δείξω ένα δέντρο μου που το έχω αγοράσει το 2002 είναι ένα Acer buergerianum σε βράχο. Τότες ήτανε γύρο στα 20 cm. και 15 χρόνον. Εδώ μια φωτογραφία από το 2005. ![]() By abafas at 2010-11-13 Αυτή είναι μια φωτογραφία από την άνοιξη το 2008. Φαίνεται που ο κορμός πήρε μερικές πόντους "επιδις" τον φύτεψα σε μεγαλύτερη γλάστρα. ![]() By abafas at 2010-11-13 Αυτές είναι η φωτογραφίες από σήμερα, αφίσα ένα κλαρί την άνοιξη για να πάρει ο κορμός πάχος. Πολλά Φιλα έπεσαν τις τελευτές μέρες και μέχρι τέλος το μηνα θα πέσουν olla. Την άνοιξη θα κόψω το ψιλό κλαρί και θα το βάλω σε καινούριο χώμα μπορεί να αλλάξω γλάστρα. ![]() By abafas at 2010-11-13 Ύψος τώρα 45cm ![]() By abafas at 2010-11-13 ![]() By abafas at 2010-11-13 Ευχάριστο Άγγελος |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Παλιός
Περιοχή: Αγια Παρασκευη
|
![]()
Πολύ όμορφο το δέντρο σου Αγγελε
Νεκτάριος |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Περιοχή: Athens
|
![]()
Πολύ ωραίο όντως...Άγγελε το ψηλό κλαδί τι ακριβώς σκεύτεσαι να του κάνεις ώστε να βγάλει ρίζες και να το κάνεις δέντρο ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
|
![]()
Απλα θα το αφαιρεσει! Το εχει αφησει γιατι οσο τραβαει προς τα πανω τοσο παχος δινει στον κορμο. Οταν δει οτι δεν μπορει να το ελεγξει ή οτι μεγαλωνει σε βαρος του υπολοιπου δεντρου το αφαιρει. Αν το χρησιμοποιησει σαν μοσχευμα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. Παντως για εναερια καταβολαδα αν αυτο εννοεις δεν αξιζει τον κοπο!
![]() |
#5 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
Αγγελε φοβερο το δεντρο σου! Το δεσιμο του κορμου με την πετρα ειναι εκπληκτικο. Η ισορροπια της βλαστησης και η τριγωνικοτητα της επισης! Ειναι ενα καταπληκτικο specimen!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
Ναι οσο αφηνεις τα κλαδια να μεγαλωνουν ελευθερα τοσο παχαινει η βαση τους και το σημειο απο το οποιο εκφύονται. Αυτο το χρησιμοποιουμε σε δεντρα σχεδον ετοιμα οπως αυτο του Αγγελου. Δεν μπορουμε να καταστρεψουμε ολη την ισορροπια και διαμορφωση που εχουμε επιτυχει τοσα χρονια για να δωσουμε παχος. Αφηνοντας ομως ενα κλαδι που εκφυεται απευθειας απο τον κορμο πετυχαινουμε και τα δυο: και διατηρηση της ηδη υπαρχουσας διαμορφωσης και παχυνσυ του κορμου!
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Παράθεση:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Larnaca, Cyprus
|
![]()
Αγγελε το δεντρο σου ειναι παρα πολυ ομορφο, δυνατο, υγιές και σωστά φροντισμένο, ισορροπημενο....τα λογια ειναι περιττά...απλά απόλαυση.
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο είδος είναι ο ''βασιλειάς'' του root over rock!! Πολύ όμορφο
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNHS : 13-11-10 στις 21:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Πιο παλιός
Περιοχή: Πάτρα
|
![]()
Υπέροχο δέντρο
![]()
![]() |
#12 |
Administrator
Περιοχή: Κορυδαλλός (έξω)
|
![]()
πολύ ωραίο δεντρο.. μου αρέσει πολύ η τεχνική του χαμένου κλαδιού..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]()
μπραβο Αγγελε,σωστη εξελιξη και σε πολυ καλη κατασταση.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]() ![]() ![]() ![]() σωστος!!!
![]() |
#15 |
Member
Περιοχή: Δράμα
|
![]()
Άγγελε καταπληκτικό δέντρο
![]() ![]() ![]() και Δημοσθένη ευχαριστώ για τις εξαιρετικές πληροφορίες... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ACER BUERGERIANUM | angelkar1974 | Ρωτήστε μας | 1 | 18-02-13 16:52 |
Acer Buergerianum | elsa | Gallery απο bonsai μελων μας | 0 | 17-10-10 19:45 |
Acer buergerianum | mybonsai | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 0 | 24-06-09 16:02 |
Acer Buergerianum | Rommel | Φωτογραφίες απο μπονσάι μελών | 17 | 10-04-09 17:06 |
Acer buergerianum | mybonsai | Gallery απο bonsai μελων μας | 0 | 01-04-09 16:21 |