![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
αν υπήρχε copyright στη παρουσίαση bonsai θα με χώναν μέσα, παρ όλα αυτά η ιδέα που είσα σε ένα πρόσφατο thread για παρουσίαση με ξετρέλανε και γι αυτό είπα κάπως να την παραλλάξω και να πειραματιστώ. πραγματικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βρω ποιος έδωσε την ιδέα και το κατοχυρώνω σε αυτόν όποιος και να είναι. απ όσες συνθέσεις κι αν είδα αυτές που συνδυάζονται με νερό μου αρέσουν πιο πολλύ απ όλες. αυτό και προσπάθησα να κάνω συνδυάζοντας μια νεκρή καρμόνα-ικέα με μικρόφυλλο κισσό και νερό. βέβαια η βιασύνη και η κακή μου πληροφόρηση δεν μου είπε πως το pot που διάλεξα έχει στο διαχωριστικό του τοιχείο τρύπες και το νερό της λιμνούλας πάει στο δίπλα χώρο με το χώμα. όχι πολλύ γρήγορα, αλλά με έναν ρυθμό που νομίζω πως απλώς θα σαπίσει τον νεκρό κορμό της καρμόνας και η σύνθεση θα πάει άπατη. Ιδού!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Πιο παλιός
Περιοχή: Νεα Αρτακη
|
![]()
Καλη η προσπαθεια,μπορεις να κλεισεις τις τρυπες αν θες και ετσι να αποφυγεις το σαπισμα,με τον κισσο θα διαφωνησω ειναι λιγο περιεργος και δεν του αρεσει πολυ η υγρασια.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Παλιός
Περιοχή: Αθηνα
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Καθαριζεις καλα και μετα ενα στρωμα σιλικονη για ενυδρεια.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Παράθεση:
thanks |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
γενικής χρήσης σιλικονη και από τις δύο πλευρές μιας και είναι διάφανη και δεν φαίνεται. μια χαρά στο αποτέλεσμα. ευχαριστω για τις πληροφορίες.
|
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Miltoniopsis hybrid noid & Ludisia "Emerald velvet" | telus | Αλλα φυτά | 4 | 06-04-12 10:57 |
Ευκάλυπτος "Oυράνιο Tόξο" (Eucalyptus deglupta) | telus | Αλλα φυτά | 9 | 09-01-12 02:35 |
"Δεν υπάρχουν σύνορα στην τέχνη των bonsai" John Naka | gvalas | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 4 | 13-09-11 12:19 |
Κυπριακής προέλευσης μινι "πηγαδάκι" με θέμα, τι αλλό?? ΜΠΟΝΣΑΙ | Stavros | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 77 | 30-04-10 22:26 |
Χαρακτηριστικα γνωρισματα ενος "σωστου" bonsai | mybonsai | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 0 | 02-04-09 00:39 |