![]() |
|
![]() |
#1 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]() ![]() πρωτη εργασια διαμορφωσης 1999 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
|
![]()
Εξαιρετικο δείγμα! Νομιζω οτι θα μπορουσες να ξεκαθαρισεις λιγο την κορυφη ωστε να αποκτησει κωνικοτητα (τριγωνικο σχήμα) και να μην εχεις αυτη την σφαίρα εκει ψηλα. Εκτος αν εχεις κατι άλλο στο μυαλό σου (buijing)
![]() |
#3 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Πολύ ωραίο δέντρο. Μπορείς να καθαρίσεις τα κλαδιά που φαίνονται προς τα πάνω και να αφήσεις μόνο την κορυφή αν θες ως έχειν, γιανα φανεί η ''σιλουέτα'' του
![]() |
#4 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
Mr Migiaki, πολυ ωραιο το δεντρο σου και εξισου ωραια η φωτογραφια...για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με τον φιλτατο Δημοσθενη, πιστευω και εγω οτι πρεπει να μειωθει η κορυφη για να τριγωνοποιηθει η συνθεση.
![]() |
#5 |
Banned
Περιοχή: Athens
|
![]()
πολυ ωραια φωτο και ωραιο δεντρακι!!!! συμφωνω με τους υπολοιπους να φτιαξεις λιγο την κορυφή μονο..;);)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
εχετε ολοι σας πολυ καλα αντανακλαστικα και μ αρεσει.
σκεφτομαι να του κανω μια καινουργια διαμορφωση στη κορυφη γιατι ειναι πολυ καιρο χωρις ιδιαιτερο κλαδεμα εκτος απο τισ ακρες των φυλλων. τα κλαδια πανω ειναι σχετικα πυκνα και χοντρα και μαλλον χρειαζονται λιγο αραιωμα,αλλα θελει μελετη το θεμα.καλοδεχουμενες οι προτασεις σας. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
κοντα επεσες Εlsa .τα δυο μεσαια κλαδια κατω απο την κορυφη ειναι αυτα
που μαλλον θα μεινουν .απο την κορυφη ισως 2-3 μικροτερα να κατεβουν προς τα κατω ,για να μην υπαρχει μεγαλο κενο, αλλα και να εχει περισσοτερα κλαδια συνολικα.τωρα αν μας προκυψει και κανενα jin και ταιριαζει καλο ειναι, θα φανει στην πορεια. ευχαριστω παντως για την προσπαθεια ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
μετα τη νεα διαμορφωση
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Παλιός
Περιοχή: Πορτο Ραφτη
|
![]()
Καταπληκτικο Κωστα!!!Μου αρεσει πολυ το οτι δεν ειναι μονοδιαστατο...Μηπως ομως επρεπε να μειωσεις λιγο το μηκος του δευτερου και τριτου κλαδιου αριστερα???Λεω μηπως...
![]() |
#11 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
Mr. Migiaki πολυ ωραι η καινουργια διαμορφωση!!! Θα συμφωνησω με Γιαννη (σιμο) για το δευτερο-τριτο κλαδακι ωστε να κονταινουν βαθμηδωτα. επισης το jin ειναι ωραιοτατο.
![]() |
#12 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
ευχαριστω Γιαννη και Γιωργο.πιθανον να θελει λιγο θα το δουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη migiaki : 28-04-09 στις 16:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
Εχω μια ενσταση! Αν η νεα φωτο δειχνει την εμπρος πλευρα τότε το πρωτο κλαδι δεν μπορεί να έρχεται προς το μερος του παρατηρητη, πρεπει να ειναι πλευρικο ( οι κανόνες βλεπετε)!
![]() |
#14 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
Νομίζω οτι η ακτιβως αντιθετη πλευρα θα ηταν καταλληλη για εμπρος πλευρά!
![]() |
#15 |
Παλιός
Περιοχή: Πορτο Ραφτη
|
![]()
Πανω που ηρεμησε ο Γιωργος με τους κανονες,βγηκε ο Δημος!!!
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
juniperus phoenicea yamadori (διαγωνισμος 2010) | migiaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 56 | 12-10-14 22:37 |
juniperus phoenicea yamadori 2 | migiaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 52 | 08-10-14 00:22 |
juniperus phoenicea yamadori 3 | migiaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 22 | 27-10-10 22:24 |
Yamadori Juniperus phoenicea | novice | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 33 | 14-04-10 19:55 |
juniperus phoenicea yamadori | mybonsai | Φωτογραφίες απο μπονσάι μελών | 9 | 31-01-10 10:25 |