![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Περιοχή: Grece
|
![]()
Καλησπέρα, θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε σχετικά με το πού να πάω διακοπές;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Περιοχή: Ciprus
|
![]()
Νομίζω ότι πρέπει να επισκεφθείτε μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, ξεκινώντας από την Πράγα. Νομίζω ότι είναι μια όμορφη πρωτεύουσα με πολλά όμορφα μέρη.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Πηγαίνετε διακοπές στο Μαρόκο. Πρόκειται για μια πολύχρωμη χώρα, με μοντέρνες αλλά και μεσαιωνικές πόλεις, ψηλά βουνά αλλά και απέραντη έρημο και παραλίες, δαιδαλώδη παζάρια, αλλά και ήρεμες γωνιές. Ό, τι κι αν αναζητάτε, θα σας μαγέψει, ειδικά αυτή την εποχή όπου οι θερμοκρασίες θα είναι καλά ανεκτές για έναν τουρίστα.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Περιοχή: Πάτρα
|
![]()
Γεια σας, επίσης μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και έχω πάει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και Ασίας.. Τώρα έχω αποκτήσει εμπειρία στα ταξίδια και ξέρω πού να πάω και τι να δω. Και επειδή είστε αρχάριος ταξιδιώτης και χρειάζεστε βοήθεια, θα σας συνιστούσα να διαβάσετε το άρθρο https://diakopes.club/praga-prague-top-10-symvoules/ που θα σας δώσει 10 συμβουλές για το πώς να περάσετε όμορφα στην Πράγα. Αυτό θα διευκολύνει πολύ το πρώτο σας ταξίδι στην Τσεχία.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Αcer από το εξωτερικό | kchoriano | Ρωτήστε μας | 6 | 14-09-19 20:50 |
Ετοιμασίες για διακοπές !!! | Plot | Το πότισμα | 54 | 01-08-10 16:53 |
Πότισμα στις διακοπές; | ioanna | Το πότισμα | 6 | 02-05-09 20:59 |