![]() |
|
![]() |
#16 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
Εγω απλα προτεινα μια διορθωση στο υπαρχον σχεδιο του Mr. Migiaki, η Ελσα το πηγε παραπερα.
![]() |
#17 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Σερρες
|
![]()
Και πολλή καλά έκανε προσωπικά το δεντρό έπρεπε να πλαγιάσει αρκετά ακόμα η να σηκωθεί (βλέπε ΕΛΣΑ )
![]() |
#18 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]()
Πολύ ευχαρίστως!
![]() ![]() Το κολπάκι αυτό το είχα κάνει με τον κράταιγό μου στο σχέδιο που μου είχε κάνει ο Mr Glyn. Δεν σημαίνει φυσικά ότι και έτσι που είναι το δεντράκι σου δεν είναι φανταστικό, ε? Απλά με το που το είδα μου ήρθε αστραπιαία αυτή η εικόνα στο μυαλό. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
Περιοχή: Θεσσαλονικη
|
![]() Παράθεση:
είναι πολύ όμορφο!!μπράβο σου...να σου κάνω μια ερωτηση???τον γουνίπερο τον αγόρασεσ η τον σύλλεξες απ την φύση?και αν ναι, που ακριβως? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]()
φιλε συνονοματε καλως ηρθες στο φορουμ ,κατι πρεπει να γινει με το ψευδωνυμο γιατι θα γινει κανενα μπερδεμα στο τελος .
yamadori σημαινει φυτο που συλλεχθηκε απο τη φυση .το juniperus phoenicea εμφανιζεται κυριως στη νοτια ελλαδα και νησια. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Σερρες
|
![]()
Δεν πρόσεξα ότι έλειπε το όνομα από την υπογραφή και τον αριθμό των δημοσιεύσεων όποτε η ερώτηση μου φάνηκε λίγο παράξενη σκέφτηκα ότι κάπου μπερδεύτηκες όντως είναι λίγο πρόβλημα το ίδιο ψευδώνυμο
![]() |
#22 |
Παλιός
Περιοχή: Deutschland
|
![]()
Τι migiaki τι migiagi,αφου γραφεις το ονομα σου απο κατω Κωστα,παντως πολυ περασει το Karate Kid
![]()
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Junior Member
|
![]() Παράθεση:
βασικά συλλέγω αυτοφυή φυτά από δάση(δεν τα ξεριζόνω κιόλας) κυρίως κωνοφόρα οχι για εμπορική αλλα για καθαρά δική μου ενασχόληση...κυρίως πελοπόννησο απ όπυ και κατάγομαι..μήπως θα μπορούσες να μου πεισ αν ξέρεις σε πιο βουνό ή περιοχή μπορώ να το βρώ της πελοποννήσου?ευχαριστώ εκ των προτέρων... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Junior Member
|
![]() Παράθεση:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Επίτιμο μέλος
|
![]()
δυστυχως δεν γνωριζω φιλε πανο
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Παλιός
Περιοχή: Deutschland
|
![]()
Μια χαρα ειναι αφου απο κατω γραφουμε και τα ονοματα,τωρα αν ο αλλος
μπερδεψει το Κωστας με το Πανος ε!Δικο του το λαθος.
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
φίλε κώστα οκ βρήκα την απαντηση!!σημερα συμπτωματικά σε ένα μάθημα ένας καθηγητης μας έκανε ασθενειες για τα κωνοφόρα και ο γιουνίπερος ειναι ο κέδρος!γιουνίπερος επιστημονικό και κεδρος ειναι το κοινό όνομα! και υπάρχει σχεδόν σε όλα τα βουνα της ελλάδας!!αυτα!!
![]() |
#30 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Ο γιουνιπερος, juniperus sp. ειναι γενος δενδρου που εχει δεκαδες ειδη με μεγαλες διαφορες σε σχημα αλλα και φυλλα-βελονες. Το ζητουμενο ειναι ποιο ειδος ψαχνετε!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
juniperus phoenicea yamadori (διαγωνισμος 2010) | migiaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 56 | 12-10-14 22:37 |
juniperus phoenicea yamadori | migiaki | Φωτογραφίες απο μπονσάι μελών | 37 | 30-10-10 21:26 |
juniperus phoenicea yamadori 3 | migiaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 22 | 27-10-10 22:24 |
Yamadori Juniperus phoenicea | novice | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 33 | 14-04-10 19:55 |
juniperus phoenicea yamadori | mybonsai | Φωτογραφίες απο μπονσάι μελών | 9 | 31-01-10 10:25 |