![]() |
|
![]() |
#16 | |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]() Παράθεση:
Ειχε μια λογικη αυτο. Απο την αλλη ομως σκεφτομουν, οτι στα Αγγλικα υπαρχει τοσο πολλη πληροφορια, που το δικο μου σαιτ δεν θα ειχε και πολλα να προσθεσει, ωστε να αξιζει τον κοπο να φτιαχτει. Με τα χρονια ομως φανηκε οτι ηταν καλη επιλογη τα ελληνικα, μια εποχη που για ενυδρεια και μπονσαι δεν εβρισκε κανεις τιποτα στην γλωσσα μας. Τωρα πια ειναι αλλιως, αλλα παρολα αυτα δεν το μετανοιωσα, αφου επαιρνα και παιρνω μειλ απο αγνωστους που ρωτουν ή κανουν σχολια για το αντικειμενο του σαιτ. Με αυτο δεν λεω οτι κακως εγινε στα αγγλικα το δικο σου σαιτ, αλλα οτι ισως θα ηταν πιο χρησιμο στους ελληνες αν ηταν στα ελληνικα. Ειναι πολλοι αυτοι που τα αγγλικα τους δεν ειναι τετοια που να τους βοηθουν να διαβασουν ανετα. Ολα βεβαια ειναι σχετικα!!! Αποψη ειναι αυτη και δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστοτερη!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
Περιοχή: Pyla-Larnaca
|
![]()
Γεια σας,
Κύπριος και εγώ και θα ήθελα να ρωτήσω τους συμπατριώτες μου, αν γνωρίζουν, από που μπορώ να προμηθευτώ bonsai(Λάρνακα) ...Είχα ένα bonsai στην Αθήνα όταν ήμουν φοιτητής αλλά τελειώνοντας τις σπουδές μου αναγκαστικά να το χαρίσω...Τώρα θέλω και πάλι να αγοράσω ένα. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι και με τις πολύτιμες βοήθειες που θα έχω απο το mybonsai.gr ναμεγαλώσω με "σωστό τρόπο" το πρώτο μου Bonsai... ![]() Σταυρό συγχαρητήρια για το website και για το χρόνο που ξόδεψες σε αυτό. Νομίζω είναι για πολλούς Κύπριους λάτρεις του bonsai το σημείο συνάντησης μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνo σας |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Larnaca, Cyprus
|
![]() Παράθεση:
Ο κυριότερος λόγος είναι ο χρόνος που δέν έχω. Το φόρουμ είναι έυκολο να γράφει κάποιος, τσακα-τσάκα... Μακάρι να είχα χρόνο ή βοήθεια. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]() Παράθεση:
Και εγώ απο τη Λαρνακα είμαι. ![]() Λέμε με τα υπόλοιπα παιδιά απο την Κύπρο να κάνουμε μιά επαφή, και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Κόπιασε. Όσον αφορά δέντρο, το θέλεις για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο? Πόσα θέλεις να ξοδέψεις? Θέλεις κάτι που δέ θέλει ιδιαίτερη φροντίδα? Κάτι με λουλούδια? Σκέψου αυτά τα απλά, βασικά, και μετά ειναι πιό απλό να σε βοηθήσω Φιλικά, Σταύρος |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
Περιοχή: Pyla-Larnaca
|
![]()
Αγαπητέ Σταύρο,
Το θέλω για εσσωτερικό χώρο,μπορώ να διαθέσω μέχρι €60-70 και για την φροντίδα δεν έχω πρόβλημα.Το προτιμώ χωρίς λουλούδια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chrysostomos : 01-01-10 στις 18:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]() Παράθεση:
Σε προσκαλώ να συμμετέχεις στο γκρουπάκι που θα κάνουμε. Κοίταξε στο thread 'Μπονσαι αλα Κυπριακά' ΣΤαύρος |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
Περιοχή: Cyprus, Limassol
|
![]()
Paidia kai ego molis arxisa na asxoloume! ti exi gini me to group? nomiza pos imouna monos mou alla eftixos exi kai allous!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yamadori made in Cyprus (Ελια) | Σαββας Παπαλοιζου | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 18 | 25-11-10 17:54 |
Yamadori made in Cyprus!! | Stavros | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 86 | 13-11-10 11:21 |