![]() |
|
![]() |
#1 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: athens
|
![]()
Μετα απο αρκετες επαφες με τα φυτωρια Ιωαννιδη στο Χαλανδρι, στις 23 Μαρτιου θα διεξαχθει το δευτερο κατα σειρα σεμιναριο-εργαστηριο για μπονσαι. Οσοι εχουν ορεξη και θεληση η συμμετοχη ειναι δωρεαν και ανοιχτη για ολους.
Να επισημάνω πιο πολυ την ανάγκη συμμετοχης στα νεα παιδια (αν τους ενδιαφερει) γιατι οι αποριες δεν λυνονται μεσα απο τα κομπιουτερ ουτε με τα βιβλια.Το εχω πει πολλες φορες οτι ειναι τελειως διαφορετικη η αμεση επαφη με τα δεντρα μας ποσο μαλιστα οταν υπαρχουν και εμπειρα ατομα στο χωρο αυτο ωστε να τους λυσουν ολες τις αποριες. Οι ωρες θα ειναι 10.00 πρωι εως 4.30 απογευμα. ΒΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ 20 ΚΙ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. Επισης θα ηθελα να ξερω ποιοι θα ερθουν ωστε να κανονιστει ο καταλληλος χωρος. ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Υ.Γ. οτιδηποτε πληροφορια στο τηλ.6981105661. Θα σας δωσω πιο πολλα στοιχεια για την περιοχη αυριο αναλυτικα.
Manos Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη My Nellie : 26-02-14 στις 11:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Το φυτωριο βρισκεται μετα το μετρο της Δουκισης Πλακεντιας.Οσοι ερχονται απο Αθηνα πιανουν την Παπανικολη και φτανουν στην πλατεια Κενεντυ στο Χαλανδρι.Στο φαναρι συναντουν μια διασταυρωση για Αγια Παρασκευη και για Δουκισης Πλακεντιας,οποτε ακολουθειται τον δρομο για το μετρο της Δ.Π.και με το που τελειωνει στο δευτερο φαναρι στο αριστερο σας χερι ειναι το φυτωριο.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
![]() |
#3 |
Παλιός
Περιοχή: Αθηνα
|
![]()
Θα έρθω! Τα λέμε εκεί!
![]() |
#4 |
Παλιός
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Κι εγώ μέσα είμαι...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .....
![]() |
#6 |
Παλιός
|
![]()
Μάνο, γενικά, τί φυτά έχει στο φυτώριο; Έχει ποικιλία και υλικό;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Μάνο μου λόγω της εθνικής επετείου εγώ θα είμαι εκτός Αθηνών, οπότε δεν θα σου έρθω αυτή τη φορά!...
Στο επόμενο....! ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Έχει κάποια σχετική ποικιλία, αλλά μη φαντασθείς φυτώριο του μεγέθους του Τσακίρη (εάν είχες έρθει στο προηγούμενο ws). Σε αυτόν μπορείς να βρεις μπουγκαμβίλιες χαμηλές, ξέρω ότι φέρνει
![]() |
#9 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
Σημασια εχει να βρεθουμε παιδια τα αλλα θα τα βρειτε μονοι σας.Αλλωστε δεν επιλεγω οτι να ειναι απο μαγαζια ετσι και αυτο εχει τα ιδιαιτερα του.Σιγουρα θα σας ενθουσιασει ,οχι σαν του Τσακιρη αλλα κατα καποιο τροπο θα σας καλυψει.
![]() |
#10 |
Παλιός
|
![]()
Αλεξάνδρα νομίζω με δουλεύεις! Οκ, δικαίωμα...
![]() Το θέμα μου είναι: να φέρω φυτό ή να πάρω κάτι επιτόπου και να παίξω; Μήπως επικουρικά σε φυτό άλλου όπως με το γιουνίπερο του Μάνου; Ρωτώ επειδή έχω πολύ καιρό να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί, καθώς και προς χάριν συζήτησης! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Χαχαχαχα! Τσίμπησες!
![]() Εγώ από τον Ιωαννίδη είχα αγοράσει ένα σχετικά καλό κυδωνίαστρο πρόπερσι, αλλά μου το πήρε από το μπαλκόνι ένας τρελλο-αγέρας, το εξαφάνισε και το έχασα ![]() Πάντως η υπάλληλος είναι ευγενική κι εξυπηρετική. Ο Γλυνός δεν τους συμπαθεί όμως καθόλου, του φαίνονται ακριβοί ![]() Ίσως τα ξαναπούμε στου Ιωαννίδη.... δεν ξέρω ακόμη...
![]() |
#13 |
Παλιός
|
![]()
καλημερα! δηλωνω κι εγω συμμετοχη !
ειμαι τελειως αρχαριος .. υπαρχει προβλημα με την συμμετοχη μου ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Αττική
|
![]()
Να πας, είναι ότι πρέπει. Καλή αρχή!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Παλιός
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Ελληνική Λέσχη Μπονσάι διοργανώνει το πρώτο εργαστήριο του 2014! | kapouland | Ανακοινώσεις - Κανονισμοί - Πληροφορίες | 28 | 10-02-14 02:58 |
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 2014 | manos | Ανακοινώσεις - Κανονισμοί - Πληροφορίες | 76 | 28-01-14 20:22 |
Noelanders 2014 | Criss | Εκδηλώσεις | 25 | 24-01-14 02:45 |