![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Περιοχή: ΑΡΤΑ
|
![]()
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μετά από χρόνια αναμονής , σκέψης και αγάπης για τον κόσμο και τη φιλοσοφία των μπονσάι ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κι εγώ τα πρώτα μου βήματα. Πολλά χρόνο τώρα με συναρπάζει η ιδέα αλλα πάντα λόγο φωρτου εργασίας δεν το αποφάσιζα γιατί δεν ήθελα να χάσω κάποιο φυτό από έλλειψη φροντίδας. Είμαι ήδη κάτοχος μιας ροδιας περίπου 12 ετών που δεν την έχω κάνει κάτι παρα μόνο περιστασιακό κλάδεμα. Πρόσφατα αγόρασα μια αγριελιά και ένα γιουνίπερο στην φανταστική τιμή των 20€ και τα δυο 😁
Λόγω της ενασχόλησης μου με την φωτογραφία, έχω γυρίσει όλα τα βουνά της Ηπείρου και όχι μόνο και όταν έβλεπα ένα φυτό το φανταζόμουν σε μικρογραφία. Η φύση έχει την τάση να κάνει υπέροχα σχέδια. Θα χαρώ να μάθω όσα περισσότερα γίνεται από εσάς και να ταξιδέψουμε παρέα σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
Περιοχή: Αρτα
|
![]()
καλησπέρα
μένω κι εγω στην Άρτα. Αν θέλεις στείλε μου μνμ στο μέσεντζερ να τα πούμε https://www.facebook.com/giorgos.gotzamanis.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα - Γιώργος | GeorgeLvn | Ας γνωριστούμε... | 1 | 17-10-21 20:11 |
Νέο μέλος | Pads | Ας γνωριστούμε... | 18 | 02-02-18 10:15 |
Νέο μέλος - zen | zen | Ας γνωριστούμε... | 7 | 03-12-16 14:17 |
Χρονια πολλα Γιωργο!!! (Γιώργος) | Τακης | Εκτός θέματος!! | 6 | 03-10-11 10:07 |
Νέο μέλος | TSIF | Ας γνωριστούμε... | 1 | 01-04-09 23:45 |