![]() |
|
![]() |
#1 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Εβρος
|
![]()
παιδια πηρα αυτα τα μικρα μπονσαι απο τα lidl..5.99 το ενα..τι ακριβως ειναι?εξω απο το κουτι μονο bonsai εγραφε
![]() και εκεινα τα μικρα ανθακια που πεταει τι ειναι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 09-11-09 στις 17:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Περιοχή: athens
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]() Παράθεση:
![]() ανθιζει καπως ετσι.....πανεμορφο ειναι....ευχαρηστω για την πληροφορια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 09-11-09 στις 18:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Περιοχή: αθηνα
|
![]()
[γιατι μας κανεις τετοια ρε μηχανοβιε??τοσο πολυ ευαισθητα ειναι???
![]() ανθιζει καπως ετσι.....πανεμορφο ειναι....ευχαρηστω για την πληροφορια ![]() Εχω παρει και εγω πριν 2 χρονια απο lidl και τα πανε μια χαρα,μην απογοητευεσαι.Απλα αλλαξε τους το χωμα αμεσα γιατι πιστευω θα ειναι σε κακη κατασταση και γεματο το pot ριζες και επειδη εκει σε σας στο βορρα δεν ξερω το χειμωνα τι θερμοκρασιες φτανετε προσπαθησε να τα εχεις σε καποιο μερος προφυλαγμενο (οχι μεσα στο σπιτι βεβαια )και το καλοκαιρι σε μερος σκιερο. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Περιοχή: Αιγαλεω
|
![]()
Επειδη εχω κι εγω ενα προτεινεις την αλλαγη χωματος?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
δεν ξερω..φοβαμαι να το αλλαξω μην το κανω χειροτερα
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: Παντού και τελικά πουθενά!!!
|
![]()
Δύο που μου φέρανε δώρο (επειδή ασχολούμαι
![]() Αύριο θα τα βάλω σε μεγαλύτερη γλάστρα με σκέτη άμμο, χωρίς να ξεδιαλύνω ρίζες λόγο εποχής. Ελπίζω να αντέξουν μέχρι την Άνοιξη για να τους κάνω μια αλλαγή της προκοπής. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Περιοχή: athens
|
![]()
αν θες να με ακουσεις επειδη εχω πολλες αποτυχιες με καρμονες! Αστο μεσα στο σπιτι!!! και βγαλε το εξω οταν ζεστανει ο καιρος! Δηλαδη απο τελος Μαιου!!!
Ειχα μια καρμονα μεσα στο σπιτι και ηταν τουμπανο μολις το εβγαλα εξω την ανοιξη! Κρυωσε και πεθανε!!! Αν κανεις αυτο που σου λεω θα το εχεις! και φυσικα να αλλαξεις χωμα αλλα οχι αμεσα σε 1 μηνα περιπου! Μην τα κουνας περα δωθε για να το βγαλεις απο το ποτ.... με ηρεμια! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ακόμα πιο παλιός
|
![]()
ok μηχανοβιε ευχαρηστουμε για τις πληροφοριες
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Σερρες
|
![]()
Με χειμωνιάτικες μεταφύτευσις σε καρμονες δεν εχω μείνει και με τις καλύτερες εντυπώσεις έζησε 1 στα 6 τον Απρίλιο ,Αύγουστο (λόγο λιπάσματος) ,Σεπτέμβριο και αρχές Οκτωβρίου δεν είχα πρόβλημα και σε μεγαλύτερα φυτά
Όλα τα φυτά τα εχω έξω
![]() |
#11 |
Senior Member
Περιοχή: ΑΦΙΔΝΑΙ
|
![]()
πηρα κ εγω μια καρμονιτσα απο λιντλ αν κ εχω 5/5 αποτυχιες στο παρελθον.τελικα ειναι μαλλον θεμα τυχης.ας ελπισουμε να ζησει αυτη τη φορα..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: Παντού και τελικά πουθενά!!!
|
![]()
Μεγάλη αποτυχία ακούω.
Φταίει το είδος ή απλά αυτά που φέρνει το Lidl είναι χάλια? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
Περιοχή: ΑΦΙΔΝΑΙ
|
![]()
κ απο ικεα εχω χασει καρμονιτσα παντως
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Γενικά η καρμόνα θεωρείται δύσκολο bonsai ανεξαρτήτως απο το που το αγοράζει κανείς. Είναι πολύ απαιτητικό σε θέματα θερμοκρασίας / υγρασίας αν και κάποιοι απο το φόρουμ (όπως ο Σίμος) τις διατηρούν με επιτυχία όλο το χρόνο εκτός σπιτιού.
![]() |
#15 | |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Με τα φυτα απο Lidl, Πρακτικερ κλπ υπαρχει προβλημα γιατι περνουν πολλες μερες μεσα σε κλειστα κιβωτια μεχρι να βρεθουν στο καθε καταστημα. Αυτο σημαινει ενα σοκ για τα φυτα απο το ελαχιστο φως, τα ποτισματα κλπ. Αν τωρα ειναι και ευαισθητα σαν ειδος, καταλαβαινετε οτι οι πιθανοτητες να χαλασουν ειναι ακομα μεγαλυτερες.
Παράθεση:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lidl - Bonsai | Zerkian | Ανακοινώσεις - Κανονισμοί - Πληροφορίες | 12 | 30-01-13 17:39 |
Η εξέλιξη ενός bonsai zelkova (lidl) | Leonidask | Φωτογραφίες απο μπονσάι μελών | 4 | 22-12-12 13:37 |
Αγορά bonsai από lidl? | fish | Ρωτήστε μας | 72 | 16-11-12 12:45 |
Lidl | evripidis | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 4 | 24-11-09 10:03 |
bonsai LIDL | johnb | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 13 | 10-09-09 23:57 |