![]() |
|
![]() |
#121 | |
Παλιός
Περιοχή: Αθήνα
|
![]() Παράθεση:
θα επουλωσουν συντομα θεωρω τις τομες τους ( αν και μεγαλες ) μιας και το ειδος ειναι ιδιαιτερα ταχυαυξες . το νεμπαρι θα φτιαξει με τους εμβολιασμους σιγουρα! θα κανω μια πρωτη αποπειρα νωρις την ανοιξη σε ενα που εχω σπιτι ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Senior Member
Περιοχή: Πειραιάς
|
![]()
Μπράβο ρε παιδιά, πάντα τέτοια
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Παλιός
Περιοχή: Swindon UK
|
![]()
Ένας ακόμη χειμώνας, μια ακόμη εκδρομή - επιδρομή στα σφενδάμια στο χωριό με το Σταύρο.
ΟΛΑ τα δέντρα επέζησαν μετά το ράντισμα με Aliette. Επίσης επέζησε και ένα από αυτά που θεωρούσα ξερά στο χώμα, αφού ποτίστηκε λόγω γειτνίασης με Aliette. Τα δέντρα το καλοκαίρι: Υπόψιν το 2ο είναι το πρώτο που φύτεψα Αύγουστο 2014 (και πως ήταν τότε) ![]() ![]() ![]() Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Παλιός
|
![]()
Τα δέντρα ξαναποτίστηκαν με μπόλικο Aliette και σίδηρο, έγινε επιλογή κλαδιού, στα περισσότερα για informal upright, και βασική διαμόρφωση του stump όσο μπορούσαμε χωρίς το dremel πο ξεχάσαμε να πάρουμε μαζί μας. Συμπληρώσαμε υπόστρωμα, πήραμε μοσχεύματα και δρόμο.
Ψέματα. Κάναμε άλλο ένα καλό τσιμπούσι πριν. Ιδού: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Παλιός
|
![]()
Αυτό είναι το δέντρο που νεκραναστήθηκε από το χώμα, μαζί με το πιατάκι - αρχαιολογικό εύρημα πλέον.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Παλιός
|
![]()
Και μια καταβολάδα από το μεγάλο δέντρο στην αυλή, που δε μας πέτυχε ακριβώς, γιατί πάλι υποτιμήσαμε την ταχεία αύξηση του buergerianum. Θα φυτευτεί ως μόσχευμα και βλέπουμε.
![]() Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Παλιός
|
![]()
Υπόψιν οι εργασίες έγιναν μέσα Ιανουαρίου, απλά δεν είχα χρόνο (aka βαριόμουν) να τα ανεβάσω. Για τους νέους ο στόχος για τα περισσότερα είναι αυτός:
![]() Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Παλιός
|
![]()
απο τις πιο ωραιες εργασιες επανω στα bonsai ολα αυτα τα χρονια !
ειναι πολυ σημαντικο να διαβασουν ΟΛΟ το θρεντ οι νεοεισερχομενοι στον χωρο μας και να κατανοησουν τον χρονο που χρειαζεται για να μπορεσει να "χτιστει" ενα σωστο μπονσαι απο θεμα σχηματος και υγειας ... δεδομενου πως τα δενδρα ο Κωστας τα βλεπει κατα μεσο ορο μια φορα το χρονο .. θεωρω την εξελιξη κατι περισσοτερο απο ικανοποιητικη ! 2 με 3 κομματια ειμαι σιγουρος πως θα γινουν εξαιρετικα στο μελλον !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Παλιός
|
![]()
εδω ενα trident του Κωστα που μου εχει δωσει .
το εχω στην κατοχη μου ενα χρονο .. φετος το μεταφυτευσα σε 95% ανοργανο και 5% οργανικο . καρατομηθηκε πιο κατω με σκοπο να γινει ενα πολυκορμο και να παρει λιγο ακομα δυναμη .. εγινε μια ακομα εφαρμογη με alliet ....και πλεον περιμενω ματια περιμετρικα .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Senior Member
Περιοχή: Πειραιάς
|
![]()
Υπεροχη δουλεια εχεις κανει Κωστα. Αυτο το θεμα ειναι απο τα αγαπημενα μου, καθε φορα που ανεβαζεις φωτο απο την αναπτυξη και τις εργασιες ειναι ενα μεγαλο δωρο για εμας
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Junior Member
Περιοχή: ΑΧΑΡΝΕΣ
|
![]()
Πάρα πολύ ωραίο και ενημερωτικό thread!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Moderator
|
![]()
Καλή επιτυχία εύχομαι Σταύρο!
![]() |
#133 |
Senior Member
Περιοχή: Χαλανδρι
|
![]()
Καταπληκτική δουλειά, υπέροχο post, συγχαρητήρια και από εμένα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Παλιός
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Πιο παλιός
|
![]()
(Για να καταλάβετε πόσο καμμένοι είμαστε, ο κόσμος, έρχεται από Αγγλία και πάει να δει τη μάνα του και την αδερφή του, όχι τα δέντρα του!)
Μπράβο, φοβερή εξέλιξη! |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
trident maple | ria s | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 34 | 14-06-15 06:49 |
Trident Maple -Acer buergerianum | korf | Φωτογραφίες απο μπονσάι μελών | 14 | 18-03-14 07:15 |
Trident Maple ebay | mybonsai | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 0 | 24-06-09 16:09 |
Acer Trident Maple | mybonsai | Ρωτήστε μας | 0 | 11-06-09 21:28 |
Trident maple, Japanese maple, Red maple | mybonsai | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 0 | 05-04-09 16:24 |