![]() |
|
![]() |
#1 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη migiaki : 06-03-11 στις 19:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
Εξαιρετικο Mr Migiaki...φοβερη προοδο για 9 χρονια!!!
![]() |
#3 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Πολύ καλή βελτίωση!! Εγώ θα το καθάριζα λίγο πριν την κορυφή
![]() |
#4 |
Πιο παλιός
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Παλιός
Περιοχή: Πορτο Ραφτη
|
![]()
Σε 9 χρονια θα μπορουσε να ειχε μπει οχι σε διαφορετικη αλλα σε πιο ρηχη γλαστρα.Το μεγαλο βαθος της γλαστρας πιστευω το χαλαει αρκετα....
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Συμφωνώ μαζί σου...είναι πολύ μεγάλη αυτή η γλάστρα. Χρειάζεται και πιο μικρό και πιο ρηχό
![]() |
#7 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
Πιστευω οτι ο Mr Migiaki το χειριστηκε καλα με την βαθυτερη γλαστρα...και η υπομονη του επιβραβευτηκε! δινοντας στις ριζες μεγαλυτερο χωρο αναπτυχθηκε πολυ ομορφα η βλαστηση...το λαθος που κανουμε ολοι μας ειναι οτι βιαζομαστε να βαλουμε τα δεντρακια μας σε ρηχη γλαστρα και ετσι καθυστερουμε την αναπτυξη του.
![]() |
#8 | |
Παλιός
Περιοχή: Πορτο Ραφτη
|
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Φυσικά ο κάτοχος του μπορεί να το αφήσει άλλα τόσα χρόνια σε αυτή ή και σε μεγαλύτερη γλάστρα για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Αυτός θα καθορίσει πότε θα μπεί σε ένα ''κατάλληλο'' δοχείο. Αυτή την στιγμή όμως η εικόνα δεν είναι ικανοποιητική λόγω του δοχείου. Το δέντρο έχει μεγάλη πρόοδο και πρέπει να παρουσιαστεί κάποια στιγμη
![]() |
#10 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Το δυσκολο παιδια ειναι η δημιουργια αρμονιας του δενδρου. Το να μπει καποια στιγμη σε σωστη γλαστρα ειναι υποθεση μερικων λεπτων. Δεν ειναι εκει το προβλημα.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
|
![]()
Mr migiaki εξαιρετικο το δεντρο σου! Μπραβο για την υπομονη σου! Θα συμφωνησω με τον Γιωργο για το αποτελεσμα της τεχνικης σου! Απλα θα προσθέσω οτι τωρα μετα απο 9 χρονια ισως ειναι καλη στιγμη να μπει σε μπονσαι γλαστρα!
![]() |
#13 |
Υπευθυνη Facebook
|
![]()
Κι εγώ θα συμφωνήσω για νέα γλάστρα (σόρρυ, ξέχασα να το γράψω παραπάνω).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]()
ενοειται οτι θελει το καταλληλο δοχειο,πραγμα οχι κα τοσο ευκολο.
για την αναπτυξη του ομως χρειαζεται μεγαλο δοχειο η να φυτευθει στο εδαφος.εχω δοκιμασει και τους δυο τροπους με αλλα δενδρα και ειδα οτι υπαρχει καλο αποτελεσμα.το κυπαρισσι αυτο αναπτυχθηκε σ αυτο το πηλινο και ισως ειναι καιρος τωρα να μπει στο σωστο δοχειο.διορθωσεις και βελτιωσεις , παντα θα υπαρχουν σε ολα τα δενδρα γιατι απλα δεν τελειωνουν ποτε,αλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω για να κουβεντιαζουμε τα θεματα. Ελσα ευχαριστω για το κουρεμα. ποσο παει? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Υπευθυνη Facebook
|
![]()
Δεχόμεθα και ανταλλαγές σε είδος... με ένα δεντράκι αναλόγων προσόντων, θα την βγάλεις... "φτηνά-φτηνά"!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυπαρισσι cypressus sempervirens διαγωνισμου 2009 | migiaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 14 | 24-07-12 23:36 |
κυπαρισσι | chrisd | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 6 | 14-02-10 22:21 |
Κυπαρισσι | paulito21 | Ρωτήστε μας | 8 | 25-01-10 19:56 |
Cypressus sempervirens | Τακης | Gallery απο bonsai μελων μας | 0 | 06-06-09 17:54 |
ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ Cypressus sempervirens | mybonsai | Οδηγός Ειδών | 0 | 03-04-09 00:17 |