![]() |
|
![]() |
#16 |
Banned
Περιοχή: Athens
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Pyrus communis
Απιδιά ειναι η αχλαδια. Απο εκει λεμε και Πόσα απίδια βάν' ο σάκος; Αγραπιδια ειναι η αγριοαχλαδια. Φυσικα υπαρχουν διαφορες ποικιλιες. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Περιοχή: athens
|
![]()
Ετσι δασκαλε!!! να μαθαινουμε!!! Απιδια λοιπον. Αληθεια εαν παω στην λαικη και του πω του κυριου που πουλαει αχλαδια θα το ξερει? :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Αν ειναι αγροτες και οχι μεσαζοντες, σιγουρα θα το ξερουν.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Παλιός
Περιοχή: Deutschland
|
![]()
Αν ειναι οι Αγριοαχλαδιες που κανουν μικρα και στρογγυλα αχλαδια τοτε
το γνωριζω το δεντρο.
![]() |
#21 |
Köter Αντινομαρχης
Περιοχή: Αιγαλεω
|
![]()
θα την ακουσεις τωρα !
![]() Pyrus spinosa και λιγη ετυμολογια ετσι για να μας μεινει και κατι. το αχλαδι λεγεται και απιδι ... το αγριο παραμενει ως εχει... αν δεν κανω λαθος ολες οι αχλαδιες προερχονται απο μπολιασμα για να γινουν καλα παιδια κ να ημερεψουν. επισης ονομασιες οπως γκορτσιά αλλα και αγκορτσά ποικιλλουν απο τοπο σε τοπο, στην ονομασια κ μονο. στην ουσια ειναι η αγρια αχλαδια ( αδοκιμος ορος αλλα ετσι ειναι...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Τα κυπαρίσσια μπορεί απο έξω να είναι κούκλα και απο μέσα...οπότε μπορεί να τα χάσεις ενώ φαίνονται υγειέστατα!!
![]() |
#23 |
Παλιός
Περιοχή: Πορτο Ραφτη
|
![]()
Σακη τι κανει το δεντρακι?
![]() |
#24 |
Köter Αντινομαρχης
|
![]()
τα εχει σενιαρει ολα ο γιατρος!
![]() αυτος για να μην μιλαει ...τα στειλε μαλλον για...τσαι :986390:
![]() |
#25 |
Senior Member
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
|
![]()
Το δεντρακι συντροφοι ουτε και εγω δεν ξερω τι κανει.Ενω ειναι πρασινα τα κλαδακια μολις τα κοβω δε λεει να πεταξει και τα φυλλαρακια που βλεπετε στις πρωτες φωτο ξεραθηκαν.Να τονισω οτι το ειχα κλαδεψει αφου ειχαν πεταξει αυτα τα φυλλα.Τι να πω;Μαλλον σοκαριστηκε απο το κλαδεμα.
Φιλε γαυρε παντρευομαι σε 15 μερες για αυτο εχω χαθει.Αλλα και απο δεντρακια ειχα πολλες απωλειες που με εκαναν σοφοτερο για τις φθινοπωρινες μου εξορμησεις.Για ετοιμασου για κανενα δωρακι γιατι και εσυ εχεις ξεμεινει οπως εχω καταλαβει.Μια παλιοανθισμενη αζαλεα μας εδειξες και αυτη κρυβει τις ατελειες της πισω απο τα ανθη.Μολις πεσουν να σε δω......... ![]() ![]() Αλλα εχεις φιλους απο αχαια που θα σε προμηθευσουν με λιοκλαρα παλι οποτε μην αγχωνεσαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Köter Αντινομαρχης
|
![]()
τα λιοκλαρα μελλοντα γαμπρε, εχουν ολα πεταξει.
εν αντιθεσει οπως μαθαινω με κατι αγρια γιαμαντορια που πηραν την αγουσα...απο το φαρραι! εμαθα οτι σε εχουν επικυρηξει σαν τον φονεα των δεντρων εκει στην περιοχη ! ![]() συντομα θα σε κανω να τριβεις τα ματια σου με την αζαλεα , οπως τατριβες στον τελικο ...ξερεις εσυ ! :986390: ευχομαι καλες κρεμαλες... ![]() ![]() ας προσεχες! :986390: ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μουριζο-αγραπιδια νο1!!! | sak | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 11 | 04-05-11 19:37 |