![]() |
|
![]() |
#1 |
Ο πιο παλιος απ΄ολους!!!
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
Σαν δευτεροετης φοιτητης στη σχολη, δικαιουμαι νομιζω να δοκιμασω, (ξαναγραφω ΔΟΚΙΜΑΣΩ),να κανω κατι προχωρημενο. Νατο !
![]() ![]() Προκειται για δυο βλαστους απο κομματι ριζας μεγαλυτερου δενδρου, που ξαναφυτευθηκε. Η σκεψη μου ειναι να μεγαλωσουν και να χοντρυνουν τυλιγωντας την πετρα.( Μεγαλοφυες και πρωτοτυπο ε?). Επειδη μου αρεσει ετσι οπως το βλεπω και επειδη θελω να κερδισω στον επομενο διαγωνισμο ![]() Οι τρυπες στα φυλλα ειναι απο καμπιες. Το γλαστρακι ειναι πυριμαχη πορσελανη για μακαρονια απο την κουζινα της μαμας ! ![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Πολυ καλη και πρωτοτυπη η σκεψη σου.επειδη ομως ειμαι πολυ νεος στα μπονσαι καλυτερα να σε συμβουλεψουν οι παλαιοτεροι και πιο εμπειροι.να το προσπαθησεις.καλη επιτυχια!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Περιοχή: athens
|
![]()
auto poy εβαλες για γλαστρα δεν κανει γιατι το εσωτερικο μερος δεν αναπνέει και θα σου σαπισει την ριζα....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
Θα συμφωνησω με τον Χαρη...οι γλαστρες για bonsai δεν ειναι επιυαλωμενες στο εσωτερικο ωστε να αναπνεει απο τους πορους του κεραμικου....προσεξε το.
![]() |
#5 |
Διαχειριστής
Περιοχή: Πατρα
|
![]()
Πρεπει να δεσεις τους κορμους πανω στην πετρα για να εξασφαλισεις οτι θα μεινουν εκει. Αν τους σκεπασεις με μος θα βγαλουν και ριζες με τον καιρο.
Κανε εσυ πειραματα και θα δουμε. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Ωραία η δημιουργία σου
![]()
![]() |
#7 |
Ο πιο παλιος απ΄ολους!!!
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
Ενταξει παιδια καταλαβα.
Θα προσεχω με το δοχειο, θα δεσω καλυτερα τους βλαστους στην πετρα και . . . ο θεος να μου δωσει χρονια να το δω μπονσαι ![]() Σας ευχαριστω ολους ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγριοαχλαδιά - Γκορτσιά - Πύρρος - Pyrus spinosa | elsa | Οδηγός Ειδών | 0 | 06-10-10 15:48 |
πλατανακια και αγριοαχλαδια | thanasis2561 | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 7 | 13-04-10 01:03 |
Aρχη προβληματος με Αχλαδια | Perkos | Ασθένειες και προβλήματα | 7 | 14-05-09 17:14 |
μηλια κ αχλαδια σε μακροπροθεσμα ονειρα... | gavros | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 8 | 13-05-09 19:31 |
Αχλαδια | Perkos | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 14 | 27-04-09 22:09 |