![]() |
|
![]() |
#16 |
Senior Member
Περιοχή: Χανιά
|
![]()
Το είπες και το έκανες τελικα......Καλή επιτυχία. Εγώ θα έλεγα εφόσον αποφάσισες να τραβήξεις αυτό το μονοπάτι να προχωρήσεις τώρα στην διαμόρφωση των τομών.Δεν έχεις να χάσεις κάτι....Απλά εγώ στην θέση σου θα εφάρμοζα άμεσα lime sulfur και για την όψη αλά και για απολύμανση.Δύο σε ένα.Καλή επιτυχία!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
Περιοχή: Αθηνα
|
![]()
Ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη My Nellie : 03-11-17 στις 20:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Παλιός
Περιοχή: Swindon UK
|
![]()
Μπράβο ρε Παντελή! Έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο! Αυτό έπρεπε να γίνει για να στοχεύεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.
Και τώρα προσευχόμαστε να δεήσει η ελίτσα να πετάξει ένα κλαδάκι κάπου εκεί ![]() Επίσης να ξέρεις (αν και είναι λίγο αργά τώρα) πως μπορείς να προκαλέσεις τη δημιουργία νέων κλαδιών στην ελιά κόβοντας ένα φύλλο από το σημείο που θέλεις να βγει το κλαδί (με προσοχή να μην πειράξεις τον οφθαλμό πάνω από τη βάση του μίσχου). Δουλεύει 100% σε βλαστική περίοδο, αλλά δεν έχεις κάτι να χάσεις να το δοκιμάσεις και τώρα με 2-3 φύλλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasd87 : 04-11-17 στις 02:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Παλιός
Περιοχή: Αθήνα
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Παλιός
|
![]()
και εξηγούμε ..
την ανοιξη που θα εχει ξεσυρματωσει και θα κυκλοφορουν οι χυμοι μπορει να γινει ο κάτωθι εμβολιασμος εκμεταλευοντας το ηδη υπαρχον πιο παχυ κλαδι ωστε να μπει στο πλαι οπως πολυ σωστα ειπε ο κωστας! η κωνικοτητα στη κορυφη θα συνεχιστει απο ενα νεο βλαστο που θα γινει κλαδακι .επισυναπτω φωτο για καλυτερη κατανοηση .. παραλληλα τρυπαμε μεσω της ηδη υπαρχουσας κουφαλιτσας που θα δημιουργηθει απο τη μεγαλη τομη την οποια εκμεταλευομαστε ![]() υγ, παντελη εμπλεξες ασχημα .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() ![]() ![]() Με αυτό το σχέδιο θα γίνει σούμο. Ή αλήθεια είναι πως δεν σκέφτηκα καν μια τόσο χαμηλή διακλάδωση καθώς δεν ξερω αν θα πεταξει βλαστούς τόσο χαμηλά. Οπότε στο μυαλό είχα μια διακλάδωση από το καινούργιο κλαδί και πάνω. Δεν είχα ιδέα για την δημιουργία κλάδου με αφαίρεση φύλλου. Πολύ καλή συμβουλή. Αν δεν πετάξει στο ιδανικό σημείο συμφωνώ με ένα εμβολιασμό Θα το συζητήσουμε από κοντά στη συνάντηση. (Είναι ευχάριστο και δημιουργικό μπλέξιμο) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Παλιός
|
![]()
σιγουρα θα πεταξει χαμηλα ... να δουμε ομως που ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
Περιοχή: Χανιά
|
![]()
Εγω νομιζω οτι θα πεταξει παντου.Το δεντρο εχει αναγκη τα φυλλα του και συντομα θα το δεις να πεταει νεα κλαδια στα μερη που υπαρχει φλοιος.100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
No guts, no glory!
![]()
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Κατά την γνώμη μου είναι η πιο ενδεδειγμένη φόρμα για να εκμεταλλευθείς το υλικό που είχες στα χέρια σου.
Τώρα του χρειάζεται χρόνος και μόνο χρόνος. Καλή συνέχεια!
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Κι εγώ το ίδιο.
![]() |
#27 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Παλιός
Περιοχή: ιεραπετρα κρητης
|
![]()
Κι εγω πιστευω οτι θα πεταξει .Οι δικιες μου αυτην την περιοδο πετανε καινουργια απο παντου!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Μην το κάνεις τώρα γιατί πιθανόν να καεί ο οφθαλμός. Την άνοιξη που θα είναι σε φάση ανάπτυξης.
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγριελιά | korf | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 5 | 27-10-17 16:43 |
Αγριελιά XL | antonisxania | Bazaar (Αγορές-Πωλήσεις-Ανταλλαγές) | 20 | 29-09-17 21:44 |
Αγριελιά | φώτης | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 29 | 01-12-11 21:16 |
αγριελιά | damianos | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 1 | 18-05-11 17:18 |
Αγριελιά | kokaram | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 12 | 11-04-09 22:11 |