![]() |
|
![]() |
#16 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Λαρνακα, Κυπρος
|
![]()
Πολυ χαιρομε που σας αρεσει....Πολλη αγαπη και μερακι.πριν 4 χρονια οταν ξεκηνισα ποτε δεν φανταζομουν που θα καταληξω,αλλα η διαδρομη ειναι τοσο ωραια απολαμβανω το καθε λεπτο που η καταληξη δεν εχει καμια σημασια.Κωνοφορα????ε κατι παιζει αλλα θελει πολλη προσοχη εχασα 2-3 και ειπα
οτι δεν θα σπαταλω ενεργεια σε ειδοι που δεν ευδοκιμουν....Για μενα η ελια ειναι Νο 1,γι αυτο τι και αν ειναι μονο ελιες....???αλλοι μας ζηλευουν γι αυτο ετσι?
![]() |
#17 |
Administrator
Περιοχή: Κορυδαλλός (έξω)
|
![]()
πολύ ωραία Σάββα.. μπράβο σου!!
![]() ![]() ουσιαστικά.. ο προσωπικός χώρος του καθενός (μικρός μεγάλος.. δεν έχει σημασία) είναι αυτο που κατά κύριο λόγο εχει να κάνει με την καθημερινή χαλάρωση μάς.. και είναι σημαντικό..!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Παλιός
Περιοχή: Καβάλα
|
![]()
Πολύ όμορφος Σάββα ο μικρός σου παράδεισος. Συγχαρητήρια.
Σου εύχομαι να είναι εύροστος και ζωντανός για 1000 χρόνια ακόμα.
![]() |
#19 |
Moderator
Περιοχή: Athens
|
![]()
Σωστά!
Επίσης συμφωνώ με αυτό που γράφει ο Γιώργο από πάνω και με τα άλλα παιδιά... Ούτε εγώ το είχα καταλάβει στην αρχή αλλά ο χώρος που δημιουργείς για να κάτσεις να δεις, να φτιάξεις, να ποτίσεις κλπ είναι κάτι σαν τον παιδότοπο του μωρού... παράδεισος! Και πάνω απ'όλα είναι κάτι που σε χαλαρώνει και ξεφεύγεις... Ωραίος Σάββα! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
Περιοχή: αθηνα
|
![]()
Παρα πολυ ομορφα.οι ελιτσες σου απο τα αγαπημενα μου δεντρα ειναι ζηλευτες !!!! παντα να εχεισ το ιδιο μερακι κ να το κανεις με την ιδια χαρα...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]()
Πω πωωωω Σάββα τον καταευχαριστήθηκα τον κήπο σου και απόλαυσα τα δεντράκια σου ένα ένα, παρότι εξ αποστάσεως και μέσα από τις φωτογραφίες...
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Αττική
|
![]()
Εγώ θα έλεγα οτι εκτός απο αλλα ειδη πλέον στόχος θα ειναι τουλάχιστον ενα ώριμο μπονσαι ελια σε πολυ καλο δοχείο.
Θα πίστευα οτι το j. Phoenicea θα ειναι κατάλληλο για το κλίμα σας. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
ησυχαστηριο! Μπραβο Σαββα...
![]() |
#24 |
Παλιός
Περιοχή: Χαλανδρι
|
![]()
bravo Σαββα. Ο κηπος μοιαζει να απολαμβανει το μερακι σου γουργουριζοντας...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Παλιός
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
Τί να πω; τα είπαν όλα τα παιδιά παραπάνω! απλά υπέροχα
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Λαρνακα, Κυπρος
|
![]()
Σας ευχαριστω ολους και τον καθε ενα ξεχωριστα.τα καλα σας λογια ειναι η επιβραβευση τον κοπον μου..Σας ευχαριστω.....
Και τωρα μερικες απαντησεις........Ναι ο στοχος ειναι ενα καλο δεντρακι σε ενα ωραιο ποτ....Κρατιεμαι να μην βαλω αλλα δεντρα σε ποτς οπως εκανα παλια.Θελω να τα αφησω να ωρημασουν να φτασουν σε ενα καλο επιπεδο και μετα...Ποτς υπαρχουν ελπιζω να κρατηθω. .....Σωστος Novice,o Phoenician,αντεχει εχω ενα που αγωρασα απο φυτωριο αλλα ειναι τοσο αργος...Τωρα για "Γιαματορι"στις περιοχες μας ειναι δυσκολο και επικυνδηνο....ειναι στα υποψην παντως.οπως θα δειτε στις πιο κατω φωτογραφιιες και ο "Σαν Χοζε" αντεχει...Ενα cutting που μου εδωσε ο Σταυρος πριν 2 χρονια παει πολυ καλα αν και ειναι περιεργο ειδος...Και ο "horizontalis"αντεχει αλλα αντε να βρει κατι καλο...Να σας πω ομως,οπως αναφερα και πιο πανω σταματησε να με απασχολει το θεμα αυτο... Οσο για τον Σωτηρη,ετσι την βγαζω κι εγω,ειδικα τα πρωινα της Κυριακης,προγευμα στον κηπο.."ορος απαραβατος.... Τελος στην τελευταια φοτο θελω να μοιραστω μαζι σας 2 απο τα φετεινα "γιαματορις"που εχουν ξεχωριστο χαρακτηρα.Βασικα εγω πηγαινα για ενα δεντρο αλλα τελικα χωρησαν και εγιναν 2...Υγιες και τα 2.Ελιες φυσικα....Σαν Μανα και Κορη....Τι λετε?(συγνωμη μοτς).....Μοιαζουν????? ![]() ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους....
The tree is honest,it does not lie....... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σαββας Παπαλοιζου : 02-05-13 στις 22:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Παλιός
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
[QUOTE= Ειναι ο δικος μου παραδεισος....
![]() ![]() Παραδεισος φιλε οπως το ειπες.Τα θερμα μου συγχαρητηρια.Πολυ καλο υλικο.Να τα χαίρεσαι.Καλη συνεχεια. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Παλιός
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
Περιοχή: Κορυδαλλός (έξω)
|
![]() Παράθεση:
και εγώ την μάνα.. ![]() Ωραίες Σάββα..!! οσο αφορά τους γιουνίπερους.. κάποια στιγμή θα έρθει ο καιρός που θα οι ανταλλαγές ειδών θα είναι στο πρόγραμμα.. ετσι θα έχουμε την ευκαιρία πιστεύω.. να προμηθευτούμε και δέντρα απο είδη που δεν τα πήγαμε και τόσο καλά η που δεν υπάρχουν στην περιοχή μας.. περιμένω και εγώ κάποιους να ετοιμαστούν... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
Περιοχή: Πειραιάς
|
![]()
Σάββα με αρρώστησες!!!!!
![]() Πολύ όμορφος ο χώρος σου και το υλικό. Να κάνω και μερικές ερωτήσεις με την ευκαιρία για τους πάγκους σου. Αυτά τα λευκά στηρίγματα τι υλικό είναι; το ξύλο με τι το έβαψες;
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο κήπος μου | TaitO | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 37 | 29-11-12 18:04 |
ο κήπος του φίλου μου :ρρρ | TaitO | Θέματα σχετικά με τα μπονσάι | 28 | 13-09-12 16:35 |
Βαλκανικός βοτανικός κήπος Κιλκις | paulito21 | Θέματα φύσης | 15 | 19-05-11 00:05 |
Αντιμετωπίστε τα προβλήματα του κήπου με ότι έχετε στη κουζίνα | nek | Ασθένειες και προβλήματα | 14 | 05-02-11 18:55 |
Μπορούμε να κάνουμε ενα μεγάλο δέντρο κήπου, bonsai? | xristina | Ρωτήστε μας | 23 | 05-05-09 02:00 |