![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
Περιοχή: Σπάρτη
|
![]()
κατα αρχην γνωριζω οτι τα bonsai ειναι ολα εξωτερικου χωρου εγω ομως εκανα του κεφαλιου μου και το εχω απο την πρωτη μερα (2μηνες) εντος σπιτιου! στην αρχη του εκανα ενα μικρο κλαδεμα κ το αφησα να προσαρμοστει στο νεο του περιβαλλον.. στην συνεχεια εκανα τηνα ανγκαια μεταφυτευση. επεσαν ολα του τα φυλλα και τωρα αρχιζει να ωγαζει νεους βλαστους! και μιασ και δεν εχω να χασω τιποτα του προσθεσα και λιγο χορταρακι.. θα δειξει ποσο θα αντεξει.. ακουω τις γνωμες σας!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Περιοχή: Γερακας
|
![]()
H γνωμη μου φιλε και χωρις να θελω να σε απογοητευσω...ειναι οτι μαλλον προς τα πισω πηγε το δεντρο...Αλλα μην αγχωνεσαι...αν δεις φωτογραφιες καποιων δεντρων μου παλαιοτερα (τοτε που δεν αφηνα το ψαλιδι και νομιζα οτι οταν βλεπω νεο βλασταρι πρεπει να το κοβω), σε περιοδο 3-4 χρονων, ειχα αντιστοιχα αποτελεσματα. Το μυστικο ειναι ενα...εξωτερικος χωρος, καλο υποστρωμμα, λιπανση και clip n grow...(αφηνεις να αναπτυχθει ΠΟΛΥΥΥΥ και μετα κλαδευεις χαμηλα 1 φορα το χρονο)....αυτο ειναι ολη η ιστορια (οχι ακριβως αλλα ειναι μια καλη αρχη). Επισης ενα αλλο βασικο, ειναι να αντιλαμβανομαστε τι βλεπουμε, δηλαδη στις συγκεκριμμενες φωτογραφιες του δεντρου ουσιαστικα δεν υπαρχει αναπτυξη.
![]() |
#3 |
Πιο παλιός
Περιοχή: Λαρισα
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Παλιός
Περιοχή: Καβάλα
|
![]()
Απ΄όλα πιο πολύ μάρεσε το χορταράκι. Πρώτος.
Αλλά ρε Λεώ, εκείνο το ολόισιο κλαδάκι απ' ταριστερά που πετάγεται σαν που... εεερρ... αγκάθι προς μα μέσα κόψτο. Καλή επιτυχία. ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
Περιοχή: Σπάρτη
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lidl - Bonsai | Zerkian | Ανακοινώσεις - Κανονισμοί - Πληροφορίες | 12 | 30-01-13 17:39 |
bonsai LIDL | johnb | Ρωτήστε μας | 130 | 20-05-10 09:20 |
zelkova-carmona από lidl | johnb | Ρωτήστε μας | 7 | 22-03-10 23:41 |
bonsai LIDL | johnb | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 13 | 10-09-09 23:57 |