![]() |
|
![]() |
#31 |
Πιο παλιός
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
τνχ!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Περιοχή: Αθηνα
|
![]()
Σχετικά με το γρασιδάκι ονομάζεται Sagina Moss και υπάρχουν απόψεις ότι δεν κάνει για μπονσάι είτε για αισθητικούς λόγους (το έχουμε συζητήσει στο παρελθόν στο τοπικ για το πυξαρι μου με τον Θεόφιλο) είτε γιατί είναι αρκετά επιθετικό.
Υπάρχει σχετική συζήτηση στο IBC http://ibonsaiclub.forumotion.com/t2...nts-for-bonsai Εδώ υπάρχει μια ακόμη πιο αρνητική άποψη http://davesgarden.com/guides/pf/go/2910/ Προσωπικά πιστεύω ότι αν το κλαδεύεις συχνά την περίοδο ανάπτυξης του, δεν δημιουργεί πρόβλημα και για το κλίμα μας είναι μια χαρά. Επίσης όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, με βοηθάει πολύ στο να μην φεύγει η ελαφρόπετρα με το πότισμα. Ελπίζω να μην κάνει κακό στα δεντράκια μου στο μέλλον. Σχετικά με το αισθητικό κομμάτι για το μπαλκόνι μου και να χαζεύω τα δεντράκια μου είναι μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korf : 20-03-14 στις 18:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Πιο παλιός
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Εδώ θα συμφωνήσω, γιατί αν σκεφτούμε το πότισμα που τραβάει το γκαζόν το καλοκαίρι, πρέπει να αντέχει καλά. Μόνη ένσταση η ανταγωνιστικόττητα με το εκάστοτε δέντρο. Το έχεις σε πολλά και τί δέντρα;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Περιοχή: Αθηνα
|
![]()
Σημερινή κατάσταση. Τελικά το συγκεκριμένο γρασίδι δεν του έκανε κακό.
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η υγρασία ενός Zanthoxylum piperitum | markezana23 | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 10 | 11-10-10 13:39 |
Η ελιά ενός άπειρου | Plot | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 28 | 08-10-10 10:24 |
Η ιστορία μιας Ελιάς | Greg | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 20 | 04-05-10 16:34 |
Σύντομη ιστορία των suiseki | mybonsai | Περι Suiseki | 0 | 03-04-09 12:29 |