![]() |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Περιοχή: Αθηνα
|
![]()
Καλησπέρα,
Οπως είχα πει πριν από λίγο καιρό σε μια παρουσιαση κάποιου δοχείου από την Ρία και τον Κώστα (migiaki) είχα στο μυαλό μου να φτιάξω ένα γλαστράκι από πέτρα. Έτσι άρχισε η αναζήτηση της κατάλληλης πέτρας. Περπάτισα σε παραλίες, έψαξα σε λόφους και τελικά την βρήκα σε ένα πάρκινγκ στο Μαρούσι ![]() Στην συνέχεια άρχισε η δουλεία. Τελικά σήμερα έγινε όπως την ήθελα. Ανοιξα και τρύπες στον πάτο για τα νερά και νομίζω ότι είναι έτοιμη για να μπει το φυτό μέσα. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Και μερικές ακόμα φωτογραφίες
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Περιοχή: pallini athens
|
![]()
Πολυτεχνίτης είσαι... μπράβο!
![]() Το θέμα είναι Κώστα να βρείς φυτό που να ταιριάζει και να υπάρχει αρμονία στο σύνολο χωρίς να τραβάει το μάτι η γλάστρα που από μόνη της είναι ιδιαίτερη. Περιμένουμε και φωτογραφίες όταν φυτευθεί. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
|
![]()
Mήπως οι τρύπες θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες?
![]() |
#5 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]() ![]() ![]() σκληρη |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Περιοχή: Κορυδαλλός (έξω)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Το φυτό υπάρχει και περιμένω να πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία για να μεταφερθεί. Θα βάλω ένα γιουνιπεράκι ανεμοδαρμένο που ετοιμάζω για τον διαγωνισμό του Νοεμβρίου. Φωτογραφίες το Νοέμβριο.
Η ιδέα είναι να δείχνει σαν τοπίο και όχι σαν γλάστρα. Θα μπει και λίγο moss για να δέσει με τον βράχο και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Η πέτρα είναι πολύ σκληρή και η αλήθεια είναι ότι με το καλέμι μόνο θα έκανα δύο χρόνια για τέτοια τρύπα. Να είναι καλά ο τροχός. Βέβαια έγινε ένας χαμός από σκόνη και φασαρία αλλά έτσι είναι αυτά. Σχετικά με τις τρύπες για το νερό έχω κάνει 5 τρύπες 8 χιλιοστών και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Δοκιμή που έκανα με ένα ποτήρι νερό πάντως δείχνει ότι δεν κρατάει νερό μέσα. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Μπραβο
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Παλιός
Περιοχή: ΧΙΟΣ
|
![]()
Πολύ ωραία μπραβο σου !!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: athens
|
![]()
πολυ ωραια δουλεια ανυπομονω για την συνεχεια,που οπως φαινεται θα ειναι εξαιρετικη.μπραβο Κωστη μου.
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δέντρο στη πέτρα | strat | Θέματα φύσης | 0 | 17-03-13 15:12 |
Pots από πέτρα | ria s | Δοχεία/Ποτς | 12 | 30-09-11 09:13 |
Μίγμα χώματος για πέτρα | Polyvios | Ρωτήστε μας | 3 | 18-08-11 20:17 |
Salix Purpurea Δώρο από τα νερά του Γλαύκου στην Πάτρα!!! | mesasola | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 19 | 20-11-09 00:01 |
Γλάστρα από πέτρα προσπάθεια πρώτη!!! | mesasola | Δοχεία/Ποτς | 50 | 19-11-09 00:10 |