![]() |
|
![]() |
#1 |
Member
Περιοχή: Menidi
|
![]()
Καλα ο τιτλος ειναι λιγο μπαρουφα αλλα δεν ιξερα τι να γραψω και εγραψα κατι πιασαρικο!!!
![]() Λοιπον μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου προτεινε να τα ποτιζω με νερο που εχει βραση(βραστηρας) αφου φυσικα το αφισω να κριωσει πρωτα!!!! Διοτι λεει πως μενουν τα αλλατα στον βραστηρα και ετσι μαλακωνει το νερο!!! Εγω κανας επιστημονας δεν ειμαι αλλα δεν μου ακουγετε ασχημο.Μιας και οντως λογικα ολοι εχουμε δει τα αλλατα που πιανει η αντισταση του βραστηρα!!! βεβαια δεν ξερω ποσο πρακτικο θα ηταν κατι τετοιο για καποιον που εχει πολλααααααα φυτα!!!! Ακουω γνωμες... ΥΓ: πηγα και προμηθευτικα σημερα ποτιστιρακι (φσιτ-φσιτ) -ξερετε τετια σινηθως χρησιμοποιουν και σε ραντισμα- για να ποτιζω τα φυτα μου (2τον αριθμο) καλα εκανα η απλα σπαταλισα χρηματα!!!
![]() |
#2 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Larnaca, Cyprus
|
![]()
![]() |
#3 | |
Administrator
Περιοχή: Κορυδαλλός (έξω)
|
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τα υπόλοιπα ξέχνατα.. το φσιτ-φσιτ καλα έκανες και το πήρες αλλά δεν ποτίζουμε με αυτό.. μόνο ραντίζουμε … διάβασε αυτό που σου έδωσε ο Σταύρος |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
Περιοχή: Menidi
|
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διευκρινισεις για εναλλακτικο τροπο ποτισματος? | Δημήτρης | Το πότισμα | 30 | 24-03-11 16:28 |
Στον βράχο | e-ego | Θέματα φύσης | 4 | 03-01-11 02:01 |
φτιαχνοντας μικρα bonsai με ευκολο τροπο | johnb | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 12 | 21-10-09 00:00 |
Μεταφυτευση με μαλλον ιδιαιτερο τροπο... | mybonsai | Μεταφύτευση - Αλλαγή γλάστρας - Χωματα | 2 | 05-04-09 23:36 |