![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
Περιοχή: Κορυδαλλός (έξω)
|
![]()
Γιουνίπερος φυτωρίου και αυτός..
Έχουν γίνει αρκετές γενικότερες διαμορφώσεις φυλλώματος με διαφορετικές επιλογές.. τελικά κατέληξα κάπου εδώ.. τα jin δεν είναι έτοιμα.. επίσης στο μέλλον το shari θα το δουλέψω σε στυλ sabamiki.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Περιοχή: ...
|
![]()
Πολύ ωραίο δεντράκι και ενδιαφέρον...συγχαρητήρια και για το blog σου(πολύ ωραίο)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Περιοχή: Αθηνα
|
![]()
Πολύ ωραίο Γιώργο. έχει μια ισσοροπία που μου αρέσει πολύ όπως και το shari.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Παλιός
Περιοχή: θεσσαλονικη
|
![]()
πολυ ομορφο φιλε και ο κορμος του εχει πολυ θεμα.τι υψος εχει?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Περιοχή: Athens
|
![]() ![]() ![]() ![]() Πλάκα κάνω φυσικά..πολύ ωραίο αποτέλεσμα με βάση που ξεκίνησε. Γενικά, θέλουν δουλειά τα επίπεδά του, μόνο το φύλλωμα γιατί τα κλαδιά μ'αρεσουν πολύ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ καλή δουλειά Γιώργο!!! Δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο ακόμα το κλαδί που δημιουργεί το μεσαίο επίπεδο και να στρέψεις τις άκριες του φυλλώματος ελαφρώς προς τα επάνω. Επίσης, το φύλλωμα που δημιουργείται εκεί σχηματίζει μία ευθεία γραμμή στο μάτι. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα να σπάσεις αυτή την ευθεία και να δημιουργήσεις 2 μικρότερα συννεφάκια (2 κλαδιά βλέπω που σχηματίζουν αυτή την ευθεία του φυλλώματος), το ένα να είναι ελαφρώς χαμηλότερα από το άλλο. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Αττική
|
![]()
Σε αντιπαραβολή με τον Μάνο (και την έλσα που της άρεσε το αστείο) να πω ότι είναι ένα εξαιρετικό υλικό, από αυτά που πολύ δύσκολα βρίσκεις. Πραγματικά μαγεία, ότι ονειρεύεσαι σε ένα juniperus.
![]() ![]() ![]() ![]() Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν ανέδειξες τα δυνατά του σημεία και τον ιδιαίτερό του χαρακτήρα ενώ η διαμόρφωση είναι μάλλον χωρίς έμπνευση, μάλλον ήσουν κουρασμένος... Πέρα από το χιούμορ (?) το συγκεκριμένο δέντρο έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πάει θα αρχίσω αντιβίωση... Σβήστο! Θ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: athens
|
![]() Παράθεση:
εαν τα εφερνε κι λιγο πιο κοντα στον κορμο ετσι ωστε στο ματι να εδειχνε οτι βγηκαν κατευθειαν απο αυτον για να καλυψει το συρματωμα, κι ελαφρυ κλαδεμα κατω απο τα συννεφα που εφτιαξε.παντως η καλη αρχη ειναι η μιση διαδρομη για το τελειο ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Υπευθυνη Facebook
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ρε θεόφιλε έχω πεθάνει απ' το γέλιο!!!!! (βαλσαμή, μην τυχόν και σβήσεις τίποτα θα βγάλω την παντόφλα!!!) Παράθεση:
αλλά για την ώρα, αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η κατανομή των κλαδιών και όχι ο όγκος, ο οποίος ούτως ή άλλως θα έρθει στην πορεία με την ανάπτυξη του δέντρου. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Επίτιμο μέλος
Περιοχή: athens
|
![]()
μια μικρη προταση με αλλαγη κλισης
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Administrator
|
![]()
Ευχαριστώ..
Το ύψος είναι περίπου 40cm.. Παράθεση:
Παράθεση:
Κώστα.. με κλίση το είχα παλιά.. αλλά έχω ενα παρόμοιο.. ενώ σε αυτό το στυλ δεν είχα καθόλου.. παίζουν και αυτά ρόλο μερικές φορές.. ![]() Μου αρέσει πολύ αυτό που έχεις κάνει στο κάτω αριστερά τριγωνάκι .. ουσιαστικά αυτό θέλω να κάνω στο ποιο όρθιο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ValsGeo : 16-09-12 στις 23:58 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
ωραιο και μικρο, κατι τετοιο σκεφτομαι για αρχη!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Thanks!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juniper squamata - Blue Juniper | novice | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 53 | 20-05-10 08:25 |