![]() |
|
![]() |
#1 |
Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Καλημερίζω την παρέα..,εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι..Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Το δεντράκι μου έχει κιτρινίσει στη μία πλευρά του και όταν "τρίβεις" τις βελόνες του,εκτός του ότι έχουν άγρια αίσθηση..,πέφτουν...Όπως έχω αναφέρει..,δεν είμαι δυστυχώς γνώστης της τέχνης των bonzai,και προσπαθώ με κάθε τρόπο να το κρατήσω ζωντανό...Ανεβάζω φωτογραφίες μήπως βοηθήσουν τους γνώστες..,κάθε βοήθεια δεκτή..Ευχαριστώ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Περιοχή: Λάρισα
|
![]()
Γενικά τα κωνοφόρα είναι δύσκολα δέντρα και αν πάρουν την κάτω βόλτα δύσκολα συνέρχονται. Ίσως κάποιο φάρμακο (μυκητοκτόνο) θα βοηθούσε, αυτό πρέπει να το δεις σύντομα με κάποιον γεωπόνο. Κατά τα άλλα συνεχίζεις να το προστατεύεις από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες όσο μπορείς και προσέχεις το πότισμα. Μακάρι να πάει καλά.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
85
Παράθεση:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Ελπίζω να ζει ακόμα, αν και απ' ότι είδα στις φωτογραφίες ήταν προχωρημένη η κατάστασh σε όλα σχεδόν τα κλαδιά.
Ενημέρωσέ μας τι σου είπε ο γεωπόνος.
![]() |
#5 |
Moderator
Περιοχή: pallini athens
|
![]()
Ενημέρωσε μας αν έχεις την καλοσύνη για το πευκακι σου
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε αγριελιά | nikolos | Ασθένειες και προβλήματα | 9 | 27-05-12 15:05 |
Πρόβλημα με kaizen. | φώτης | Εκτός θέματος!! | 31 | 07-10-11 12:19 |
Πρόβλημα με Γαρδένια!!! | telus | Αλλα φυτά | 6 | 24-09-11 00:55 |
Κλάδεμα-Κιτρίνισμα φύλλων | eythymios | Ρωτήστε μας | 15 | 12-12-10 02:46 |
Πρόβλημα με Ulmus? | just reaper | Ασθένειες και προβλήματα | 6 | 17-06-09 00:30 |