![]() |
|
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Junior Member
Περιοχή: Αγγελοχώρι
|
![]()
Καλησπέρα σας, είμαι αρκετά αρχάριος από μπονζάι και αυτή τη στιγμή δεν διαθέτω κανένα εδώ που είμαι, αλλά γενικά έχω 1. Θέλω να ρωτήσω άμα μπορώ να κάνω κάτι πρωτότυπο. Έξω από το σπίτι μου στην αυλή έχω μια ροδιά, μπορώ άμα πάρω σπόρους από τον καρπό και τους φυτέψω θα έχω αποτέλεσμα;
Στάλθηκε από το R15_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosparast : 11-08-20 στις 01:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Σίγουρα μπορείς, αν δεν κάνω λάθος η διαδικασία αυτή γίνεται στις αρχές της άνοιξης, αλλά για να φτάσει ένας σπόρος να γίνει μπονσαι θα πρέπει να περιμένεις πάρα πολλά χρόνια. Φυσικά και μπορείς να το δοκιμάσεις, αλλά θα σου πρότεινα παράλληλα να πάρεις και μια ροδιά από φυτώριο ώστε να έχεις κάτι ν΄ασχολείσαι και να μαθαίνεις. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να δεις τι περίπου ψάχνουμε όταν επιλέγουμε ένα δέντρο που προορίζεται για μπονσαι. http://www.mybonsai.gr/vb/showthread...EB%EF%E3%DE%F2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]() Παράθεση:
Δες αυτό το λινκ
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Στην ροδιά μπορείς να κάνεις την άνοιξη εναέρια καταβολάδα σε ένα σχετικά χοντρό κλαδί και να πάρεις πολύ καλό υλικό για μπονσάι.
Μέχρι τότε έχεις αρκετό χρόνο για μελέτη. Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ. http://www.mybonsai.gr/vb/search.php?searchid=521457 Επίσης την άνοιξη μπορείς να κάνεις και μοσχεύματα από νέα κλαδιά. Θα το δούμε να θέλεις εν καιρώ και αυτό.
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρώτη φορά με μπονζάι. | masiosk | Ρωτήστε μας | 2 | 18-08-13 19:49 |
Καινούργιο Μπονζάι-Απορίες | oldboy332 | Ρωτήστε μας | 5 | 12-06-12 21:37 |
Φωτοβολταϊκό μπονζάι φορτίζει ηλεκτρικές συσκευές | johnb | Εκτός θέματος!! | 2 | 31-10-11 22:43 |
Παρατημένο Μπονζάι για καιρό | tomk5 | Ασθένειες και προβλήματα | 7 | 05-05-11 01:38 |
Μπονζάι για ντεκόρ καφε-μπαρ. Βοήθεια! | judassab | Ρωτήστε μας | 11 | 25-10-10 21:09 |