![]() |
|
![]() |
#16 | |
Junior Member
Περιοχή: Ιωάννινα
|
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]() Παράθεση:
Αυτά τα δενδράκια που ήδη έχεις δεν είναι ότι καλύτερο υλικό για άμεση αξιοποίηση. Εγώ θα πρότεινα να τα μεταφυτεύσεις σε πιο μεγάλη γλάστρα, σε στραγγερό υπόστρωμα, για να τους δώσεις χώρο να αναπτυχθούν. Κατά την μεταφύτευση ξύσε το επιφανειακό χώμα ώστε να φανούν οι πρώτες ρίζες και φύτεψέ τα πιο ψηλά στη γλάστρα , Βγάλε φωτογραφίες από τις τέσσερεις πλευρές, από το ύψος της γλάστρας, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Από τον γιουνίπερο αφαίρεσε τα πολύ μικρά κλαδάκια που ξεκινάνε απευθείας από τον κορμό και μην πειράξεις, προς το παρόν τα πιο μεγάλα κλαδιά.
![]() |
![]() |
#18 |
Πιο παλιός
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Ο orizontalis μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή από τα 4 που ανέβασες. Πάρτον, κάνε όπως είπε ο Σεφ και πόσταρε φωτο...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]() Παράθεση:
Εγώ θα έλεγα να μην ανέβεις πάνω από 10-12 ευρώ για γιουνίπερο (αυτός που έδειξες στη φωτό κάνει γύρω στα 6-7 ευρώ αλλά δεν είναι ότι καλύτερο) και μέχρι 15-20 ευρώ αν βρεις κάποια φυλλοβόλο με ιδιαίτερο κορμό, όχι τελείως ίσιο. Βγάλε φωτογραφία πριν αγοράσεις κάτι.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγω η αρχαρια... | 72mariakouvaki | Ας γνωριστούμε... | 37 | 27-09-17 20:55 |
Άγρια χαρουπια | 72mariakouvaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 4 | 25-07-16 07:36 |
Άγρια Βουκαμβίλια - Δένδρο | Plot | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 14 | 13-05-16 15:46 |
Qercus illex (Aρια) | alex | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 45 | 14-05-09 21:36 |