![]() |
|
![]() |
#1 |
Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Καλημέρα σε όλα τα μέλη και καλώς σας βρήκα!
Ονομάζομαι Στέφανος, ζω στην Αθήνα και είμαι παντελώς αρχάριος στην τέχνη των bonsai. Από μικρός είχα το μικρόβιο αλλά ποτέ δεν το είχα πάρει πιο ζεστά. Το τελευταίο διάστημα όμως ξεκίνησα πιο εντατικό διάβασμα και έκανα και τις πρώτες μου προσπάθειες για πρακτική εξάσκηση. Τεράστιος ο κόσμος των bonsai, πολλές απόψεις, πολλές ιδέες, πολλά πολλά να μάθει κάποιος. Για αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα αυτό το φόρουμ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Καλώς ήρθες Στέφανε
Υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ για μελέτη. Να βλέπουμε και τα δενδράκια σου και να μιλάμε γι αυτά αν θέλεις.
![]() |
#3 |
Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Έχω ήδη αρχίσει να μελετώ το φόρουμ. Είναι πλούσιο σε πληροφορία και πολύ χρήσιμο!!
Όσο αφορά τα δεντράκια μου, ήδη ανέβασα ένα πυξάρι που έχω στην κατοχή μου και το προορίζω για μπονζάι. Πριν από το πυξάρι είχα πάρει ένα γουνίπερο που δυστυχώς ταλαιπώρησα υπερβολικά. Θα το ανεβάσω κι αυτό να το δείτε. Θα ηθελα να εμπλουτίσω τη συλλογή μου αλλά είμαι λίγο δυστακτικός ως προς το τι να επιλέξω. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια είδη που να συγχωρούν έως ένα βαθμό τα λάθη ενός αρχάριου θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]() Παράθεση:
Επίσης σημασία έχει πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις για την αγορά δένδρων. Μη βιαστείς όμως, σιγά, σιγά να μπαίνεις στο πνεύμα. Καλά θα ήταν στην αρχή να μην ξεκινήσεις με ακριβά δένδρα ή εξωτικά που είναι δύσκολη η καλιέργια τους στην Ελλάδα.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλώς σας βρήκα.. | kenshin | Ας γνωριστούμε... | 16 | 11-12-12 14:35 |
Καλώς σας βρήκα !!! | sdrakopo | Ας γνωριστούμε... | 12 | 11-10-12 18:59 |
Καλώς σας βρήκα.!!!! | mixalos | Ας γνωριστούμε... | 8 | 15-05-12 22:38 |
Καλώς σας Βρήκα!!! | panrok | Ας γνωριστούμε... | 3 | 07-07-11 14:58 |
Καλώς σας βρήκα | Major_Goose | Ας γνωριστούμε... | 7 | 21-06-11 21:46 |