![]() |
|
![]() |
#1 |
Member
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Καλησπέρα στην παρέα!
Κάποιοι εδώ με ξέρετε ήδη και κάποιοι όχι, οπότε ας συστηθώ απο την αρχή αφού η παρουσία μου θα είναι πλέον κυρίως διαδικτυακή, λόγω του οτι δεν μπορώ πλέον να παρευρίσκομαι στις Κυριακάτικες συναντήσεις λόγω εργασίας. Με λένε Γιάννη, ζω στην Αθήνα (σύνορα αμπελοκήπων με ψυχικό) και έχω βεράντα και κήπο διαθέσιμα για την ενασχόληση με τα Bonsai αλλά και για συναντήσεις και δραστηριότητες. Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα μπονσάι εδώ και λίγα χρόνια. Σήμερα ένιωσα μια έλξη απο τα αγαπημένα μας δεντράκια και αποφάσισα να επιστρέψω στην καλλιέργεια, διαμόρφωση και φροντίδα των προαναφερθέντων και να κάνω μια νέα αρχή. Όπως κάθε αρχή και δύσκολη. Έχω ξεχάσει πολλά απο την τότε ενασχόλησή μου με το αντικείμενο, αλλά έχω καλές βάσεις οπότε δεν θα δυσκολευτώ πολύ. Αυτά λοιπόν για αρχή. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και με το καλό να αρχίσουν και τα πρώτα ασφαλή ξεπορτίσματα. Υ.Γ. Μου έχετε λείψει ρεεεεεεε ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Παλιός
Περιοχή: Χαλανδρι
|
![]()
Γεια σου Γιάννη!!! Τι κάνει η γλυτσίνια σου? Για ανέβασε φώτο/update.
Οτι χρειαστείς, γράψε. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Καλώς τον Γιάννη
Ανέβασε φωτογραφία με ποιο δενδράκι σκέφτεσαι να αρχίσεις;
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
Ποιος είσαι εσύ; Τα ψευδώνυμα δεν τα ξέρω... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
Το πιο πιθανό είναι να δουλέψω άμμεσα με την προαναφερθείσας γλυτσίνιας και με ένα πυξάρι που έχω αφήσει ελεύθερο καμμιά 3ετία. Απλά το πυξαράκι είναι λίγο απότιστο και θα περιμένω λίγο να ανακάμψει.. Θα ανεβάσω φωτό και απο τα δυο αύριο |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι ; | stefan paduki | Ρωτήστε μας | 6 | 15-01-12 16:03 |
Τι είναι; | φώτης | Αναγνώριση ειδών δένδρων | 6 | 09-01-11 02:23 |
sagarethia theezans είναι ή δεν είναι??? | georgop | Αναγνώριση ειδών δένδρων | 3 | 16-11-10 22:02 |
Τι είναι??? | Γιώργος | Αναγνώριση ειδών δένδρων | 4 | 04-10-09 21:22 |
Τι είναι; | mybonsai | Αναγνώριση ειδών δένδρων | 0 | 17-06-09 21:42 |