![]() |
|
![]() |
#16 | |
Member
Περιοχή: ΑΧΑΡΝΕΣ
|
![]() Παράθεση:
Η επιλογή δική σου!! ![]() ![]() ![]() ![]()
------Panos------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη InspireD : 24-11-20 στις 00:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
Περιοχή: ιεραπετρα κρητης
|
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Εγώ δεν ψήνομαι με καμία από τις επιλογές.
Αν περιμένεις να παχύνει αυτός ο κομρός θα γεράσεις. ![]() Νομίζω ότι το λιτεράτι είναι μονόδρομος. Δες φωτό στο google και πάρε ιδέες https://www.google.com/search?q=%CE%...w=1366&bih=604
![]() |
#19 |
Παλιός
Περιοχή: Χαλανδρι
|
![]()
η αγάπη μου, τα λιτερατι!!!
η κομψότητα στο μεγαλείο της. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Παμε για λιτερατι λοιπον. Το θελω στο μελλον να εχει ψηλα την κομη του.Δεν κλαδεψα καθολου να μην το αποδυμαμωσω,οι υπολοιπες επεμβασεις θα γινουν στο μελλον. Το κατω μερος που αναφερθηκε και ο φιλος Πανος δεν καταφερα να του δωσω καποια κλιση.Ισως στην επομενη μεταφυτευση καπως θα το αλλαξω.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
Είναι δύσκολο να προσδιορίσεις σχεδιαστικά αυτό το στυλ γιατί στην ουσία είναι ένα informal upright. Αυτό που σίγουρα δεν έχει είναι έντονες καμπύλες. Οπότε πρέπει να τις εξαλείψεις και να σηκώσεις το δέντρο τώρα που είναι νωρίς. Επίσης θα πρέπει πάντα να κρατάς το φύλλωμα στο ελάχιστο για να μιλάμε για σωστό bunjin. Αν παρατηρήσεις όλα τα bunjin στο διαδίκτυο θα δεις οτι το φύλλωμά τους είναι σχεδόν ελάχιστο για να ενισχύουν αυτή την εικόνα του έυθραυστου και ντελικάτου. Γενικά να σου βγάζει μια έντονη θηλυκότητα η κίνηση του κορμού και να αποφεύγονται οι καμπύλες στο σχήμα. Η στρέψη του κορμού επιτρέπεται, οι έντονες καμπύλες οχι.
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Ειχα κατι τετοιο στο μυαλο μου,στην πορεια...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Περιοχή: Λιτόχωρο
|
![]()
Καμία σχέση με λιτεράτι το στυλ που του έδωσες Μαρία.
Θα πρέπει να σηκώσεις τον κορμό όπως λέει ο Πάνος και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασες. Τώρα για να είμαι ειλικρινής και όπως το έχεις κάνει εμένα μου αρέσει, κι ας μην είναι λιτεράτι. Θέλεις το αφήνεις έτσι, θέλεις το ξαναπιάνεις στα χέρια, εσύ αποφασίζεις. Αν όμως θέλεις να το κάνεις λιτεράτι, κάντο τώρα που είναι νωπές οι πληγές στο κάμβιο.
![]() |
#25 |
Παλιός
Περιοχή: Χαλανδρι
|
![]()
Μαριώ, με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις προσπάθειές σου.
Είναι σίγουρο ότι πειραματίζεσαι, δουλεύεις συνέχεια και μοιραία εξελίσσεσαι. Bravo σου! Αν (ή καλύτερα, όταν) καταφέρεις να δώσεις στο φυτό σου τον ''δρόμο'' που να πηγαίνει πιο κοντά στις φώτο αναφοράς σου, θα είναι υπέροχο! Το literati/bunjin στυλ, είναι πολύ ''εκλεπτυσμένο'' και βασίζεται στη ιδιαίτερη ''ψηλόλιγνη'' εικόνα της φόρμας του φυτού, με τις ''πλαστικές'' γραμμές κίνησης, πράγμα δύσκολο να επιτευχθεί. Όπως βασικά σου λένε και τα παιδιά, συνέχισε, μπορείς! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Παιδια νομιζω, ειναι δεν ειναι λιτερατι,θα το αφησω ετσι, γιατι ηδη το εχω ταλαιπωρησει πολυ.Η τριτη διαμορφωση μεσα σε 6 μηνες.Νομιζω οτι στο μελλον θα γινει πολυ ομορφο.Ας το αφησω να ξεκουραστει και βλεπουμε.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Επίσης δεν μπορώ να μην το σχολιάσω!! Πόσο hardcore ιαπωνικό το τύλιγμα με σπάγγο στον κορμό??? Respect!!!
------Panos------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη InspireD : 04-12-20 στις 21:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Παράθεση:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanuki κυπαρισσι | 72mariakouvaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 16 | 17-11-20 19:53 |
Tanuki Κυπαρισσι | 72mariakouvaki | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 5 | 21-10-20 17:02 |
κυπαρισσι | chrisd | Δημιουργία-Παρουσίαση Μπονσάι | 6 | 14-02-10 22:21 |
Κυπαρισσι | paulito21 | Ρωτήστε μας | 8 | 25-01-10 19:56 |
κυπαρισσι | bilys | Ρωτήστε μας | 9 | 26-05-09 14:38 |