![]() |
|
![]() |
#1 |
Παλιός
Περιοχή: Αγ.Παρασκευη
|
![]()
Καλησπερα σε ολους,
θα ηθελα τις γνωσεις σας για τα παρακατω χωματα Akadama και Kanuma για ποια φυτα ειναι το καθε ενα ? μαζι με τι αλλο τα ανακατευουμε ? ακομα και εαν υπαρχει και αλλο χωμα που πρεπει να γνωριζουμε εμεις οι νεοι καλο θα ηταν να μαθενουμε Ευχαριστω ολους και καλα μπανιαααααααααααα |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ακόμα πιο παλιός
Περιοχή: Larnaca, Cyprus
|
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν πολλά άλλα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και έχουν γινει πολλές συζητησεις επι του θέματος. Ψάξιμο θελει για να τα βρείς
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
Περιοχή: Athina
|
![]() Παράθεση:
Kαλησπερα έχω μια ερώτηση διότι έχω πρόβλημα. Έχω μια carmona microphylla την αγόρασα γιατί δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ήταν φτηνή και είπα να την πάρω να την μετά φυτέψω ώστε να την σώσω. Αυτή τη στιγμή βέβαια πάει από το κακό στο χειρότερο. Έκανα την μετά φύτευση και έβαλα υπό στόμα akabama και έπειτα ένα μείγμα χώματος οργανικου 30% με 20%water ph5-6λεει ότι είναι ειδικό για bonsai . επίσης έβαλα οργανικό για κοκοφοινικα60% water 40% ph5-6, και έβαλα και kiuy2mm.Αυτα τα έχω αναμιξει βάζοντας βάζοντας από κοκοφοινικα 30%, αλλά 30% από το άλλο οργανικό και40%kiuy2mm. Υπόστρωμα έβαλα σκέτο akabama 4 mm, θέλω να μου πείτε από την ανάλυση που σας έδειξα αν έχω κάνει λάθος σε κάτι. Σε ποσοστά υγρασίας ή οτιδήποτε άλλο λάθος βλέπετε. Η carmona έχει αρχίσει και χάνει τα φύλλα της κιτρινιζουν και με ένα ακουμπιμα πέφτουν. Παρακαλώ συμβουλεψτε με ώστε να την σώσω και να αποφύγω τα χειρότερα. Θα ανεβάσω και φώτο πριν και πως είναι τώρα. Ευχαριστώ πολύ συγνώμη αν σας κούρασα!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Περιοχή: Αθήνα
|
![]()
Τα γράφεις λίγο μπερδεμένα και γενικώς δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις κατανοήσει κάποια βασικά πράγματα.
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΩΜΑΤΑ | olgaels | Ρωτήστε μας | 5 | 13-09-12 00:09 |
Bοηθεια με χωματα | akis_chatzi | Μεταφύτευση - Αλλαγή γλάστρας - Χωματα | 4 | 27-03-11 00:58 |