![]() |
Η Ιστορία ενός μικρού Γιουνίπερου
5 Συνημμένο(α)
Η ιστορία ενός μικρού γιουνίπερου μέσα από φωτογραφίες, μέχρι σήμερα. Ελπίζω να την βγάλει καθαρή γιατί η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έγιναν βιαστικά μέσα σε 3 μήνες. Βέβαια τώρα απλά τον ποτίζω και πάει να περάσει τον χειμώνα.
|
ομορφο.
δωσε του χρονο να παρει μπρος |
1 Συνημμένο(α)
ενα ηλεκτρονικο κουρεμα με περιορισμο λιγο στο μηκος των κλαδιων.
αφου παρει τα πανω του, μπορεις να προχωρησεις |
Κώστα.. εκτός του ότι μου αρέσει το δέντρο και ο τρόπος που σκέφτεσαι και προχωράς.. το έχεις και με την φωτογραφία!! Μπράβο!! :667324::667324::667324:
Σαφέστατα... βάση αυτού που βλέπουμε πρέπει να κινηθείς με τον τρόπο που λέει ο Κώστας… |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μάνο, σχετικά με αυτό που λες για το συγκεκριμένο δεντρο εχεις πολύ δίκιο. Όταν το είδα και ρώτησα τιμή μου λέει μην το πάρεις αυτό αλλά ένα άλλο που είχε δίπλα γιατί αυτό δεν είναι καλό. Μου άρεσε πολύ η κίνηση στον κορμό του αν και φαινότανε ότι ήταν ταλαιπωρημένο. Τελικά μου το άφησε 8 ευρώ (από 12) και με κοίταγε σαν χαζό. Γίωργο, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το θέμα με την φωτογραφία είναι μιά άλλη τρέλα που έχω πολύ πριν ασχοληθώ με τα μπονσαι. |
:thumbsup:βρηκαμε και τον φωτογραφο μας στο φορουμ:thumbsup:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μεγάλη υπόθεση η καλή φωτογραφία :thumbsup: Χρησιμοποιείς και προβολέα να υποθέσω...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.